ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στην απόκτηση του Μάτ Τόμας ο Παναθηναϊκός





Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 15η θέση στην Euroleague και στην δεύτερη στο πρωτάθλημα και για αυτό θέλει να ενισχυθεί με την απόκτηση του Μάτ Τόμας ώστε να καλύψει τους στόχους του.
 
Ο Αμερικάνος γκαρντ, αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στους Ράπτορς, Τζάζ και Μπούλς, ενώ έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία από την θητεία του στην Ομπραδόιρο και την Βαλένθια. 

Στον Παναθηναϊκό τον σκέφτονται και την επόμενη χρονιά και γι' αυτό πρότειναν συμβόλαιο στον Τόμας όχι μόνο εώς το τέλος φετινής σεζόν αλλά με οψιόν για το 2023-24. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι  να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικάνου που ανέρχονται στα 100.000 δολάρια τον μήνα.

Η συμφωνία εξαρτάται από τον Τόμας αν θα δεχτεί την πρόταση για την οψιόν την επόμενη σεζόν. Ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους μήνες, όμως είναι σε θέση να μπει άμεσα στο υψηλό επίπεδο. Ένας παίκτης που τον χρειάζεται γρήγορα ο Παναθηναϊκός στο δυναμικό του, καθώς πλησιάζει το final 8 του  Κυπέλλου.

Ο Τόμας σε 126 αγώνες στο NBA  μέτρησε 4 πόντους και 1,2 ριμπάουντ στα 9,7 λεπτά μ.ο. που έμεινε στο παρκέ. Στα περάσματα του σε Ισπανία είχε 15,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ με την Ομπραδόιρο και 11,5 πόντους με 48,5 στο τρίποντο για την Βαλένθια. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code