ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος: O Γιαννιώτης κράτησε ζωντανό τον Ατρόμητο στο κυνήγι των Play-off (1-1)


Με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ψάχνει την νίκη για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο απο τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας, και τον Ατρόμητο να θέλει να ορθοποδήσει και να βρει μια νίκη που θα τις επιστρέψει να κοιτάει με αισιοδοξία τις θέσεις των Play-off, κυνηγώντας τον ΝΠΣ Βόλο, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν αποφασισμένες να φύγουν με τους 3 βαθμούς. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Ροτάριου, είδαν να τους ακυρώνεται(σωστά σύμφωνα και με το VAR) το γκολ του Μορέιρα και χάσανε στις καθυστερήσεις του ματς μια τεράστια ευκαιρία να φύγουνε με τους 3 βαθμούς της νίκης με το χαμένο πέναλτι του Νίνη. Αντιθέτως ο Ατρόμητος μπήκε πιο φοβησμένα στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Τζοβάρα. Επιπλέον ο Γιαννιώτης με την απόκρουση του πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά και την συνολική του εμφάνιση κράτησε τους Περιστεριώτες μέσα στο ματς, όπου στο τέλος έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, μειώνοντας την διαφορά με τον Βόλο στους  4 βαθμούς, όπου την ίδια ώρα ηττήθηκε με 2-3 στον Πανθεσσαλικό απο τον Παναιτωλικό.


Α' ημίχρονο

Ο ΠΑΣ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στο παιχνίδι, μόλις στο 7ο λεπτό, αλλά με αυτό τελικώς να ακυρώνεται μέσω VAR, καθώς ο Μορέιρα ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, ψάχνοντας το γκολ, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, έχοντας ωραίες συνεργασίες και ανάπτυξη παιχνιδιού, αλλά να δυσκολεύονται να φτάσουν στην τελική πάσα στην αντίπαλη περιοχή. Σε μια στημένη μπαλιά απο ένα κόρνερ που κέρδισε ο ΠΑΣ, η ομάδα των Γιαννίνων κατάφερε να βρει το γκολ έπειτα απο μια φάση διαρκείας. Οι Μορέιρα και Πήλιος συνεργάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να ντριπλάρει τον Ροτάριου και με σέντρα να βρίσκει τον Παμλίδη ο οποίος με κεφαλία έστειλε την μπάλα προς την εστία αλλά να βλέπει τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει. Ο Παμλίδης με νέα κεφαλιά-πάσα έστρωσε στον Ροτάριου, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για να γράψει το 1-0 στο 32ο λεπτό του αγώνα. Μετά το γκολ η ομάδα του Ατρομήτου ανέβασε περισσότερο τις γραμμές της θέλοντας να βρει την ισοφάριση και σκληραίνοντας το παιχνίδι της, με τα αρκετά φάουλ να πρωταγωνιστούνε μέχρι να βγει το ημίχρονο και τις δύο ομάδες να πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Β' ημίχρονο

Ο Ατρόμητος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένος, αρχικά να φτάσει στην ισοφάριση και έπειτα να ψάξει την ανατροπή, και αυτό φάνηκε απο τις τρείς γρήγορες αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Κόουλμαν. Οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουνε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Στρούγκη να βρίσκει με κεφαλιά τον Φριτζόνσον αλλά αυτός να μην προλαβαίνει να πλασάρει σωστά. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να κάνει επειλητική την παρουσία του με δύο σουτ του Ριένστρα(55') και Ρομπαίγ(65') με αυτά όμως να είναι αρκετά άστοχα και να μην απειλούνε τον Γιαννιώτη. 

Στο 77' ο Τζαβίδας προειδοποίησε τους Γιαννιώτες με ένα σουτ εκτός περιοχής όπου ο Τσιντώντας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στην συνέχεια στην εκτέλεση του, η μπάλα έφτασε στονΤζοβάρα, όπου με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα ισοφαρίζοντας και φέρνοντας το ματς στα ίσια, έχοντας ακόμα αρκετά λεπτά για να κυνηγήσει η ομάδα του την ανατροπή. Ο ΠΑΣ απείλησε με τον Νίνη στο 80', που μόλις είχε περάσει στο ματς, με τον Μπλάν να του στρώνει την μπάλα, αυτόν να επιχειρεί το σουτ αλλά αυτό να κοντράρει στους αμυντικούς και να περνάει σε κόρνερ. Απάντηση στις ευκαιρίες για τον Ατρόμητο με τον Τζαβίδα να πιάνει το σουτ απο την κορυφή της μικρής περιοχής αλλά να στέλνει την μπάλα εκτός. Και στον 90 ήρθε η μεγάλη στιγμή του ματς που θα έκρινε το τελικό νικητή. Ο Τζίμας μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου και προσπάθησε να κάνει την διείσδυση αλλά ανατράπηκε, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Νίνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Γιαννιώτης όμως είχε αντίθετη άποψη, κατάφερε να μαντέψει σωστά την γωνία στην οποία θα έστελνε την μπάλα και απέκρουσε το πέναλτι κρατώντας τον Ατρόμητο στο παιχνίδι, με το Καραχάλιο στην συνέχεια της φάσης να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά και να στέλνει την μπάλα άουτ και το 1-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Οι ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνοπ, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Μπάλαν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον, Κιάρτανσον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code