ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΟΦΗ : Να πλησιάσουν την κορυφή οι Πειραιώτες, να συνεχίσουν το αήττητο σερί οι ασπρόμαυροι

 


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ σήμερα (16:00) στο Γ.Καραϊσκάκης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. 

Οι ερυθρόλευκοι, μετά το στραβοπάτημα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, δεν κατάφεραν να εκμεταλευτούν πλήρως την ήττα του Παναθηναϊκόυ απέναντι στον ΠΑΟΚ, μένοντας σε απόσταση 6 βαθμών από την κορυφή και στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μεσοβδόμαδα επικράτησαν του Άρη εκτός έδρας με 0-1 για το κύπελλο, περνώντας με δύο νίκες στα ημιτελικά. Σήμερα, η ομάδα του Μίτσελ υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο αφενός το θετικό αποτέλεσμα, αφετέρου μια πειστική εμφάνιση, που θα ανεβάσει την ψυχολογία του ερυθρόλευκου συγκροτήματος.

Ο Ισπανός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντόη, Μαρσέλο και Κασάμι που έμειναν εκτός αποστολής.

Από την άλλη ο ΟΦΗ διανύει ίσως την καλύτερη αγωνιστική περίοδο από την αρχή του πρωταθλήματος. Είναι αήττητος εδώ και περίπου έναν μήνα, έχοντας στις τελευταίες 5 αγωνιστικές 2 νίκες και 3 ισοπαλίες με τους Κρητικούς να επικρατούν την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 του Αστέρα. 

Αυτή η καλή πορεία τους έχει φέρει στην 9η θέση με 19 βαθμούς, αρκετά μακρυά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σήμερα η ομάδα του Νταμπράουσκας θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί και τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, γνωρίζοντας όμως καλά, τον βαθμό δυσκολίας.

Ο Βούλγαρος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Νέιρα και Μεγιάδο που έμειναν εκτός αποστολής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code