ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ολυμπιακός συζητάει με Χεσέ, Τοβέν και Λάτο







Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να βρει κάποιον παίκτη που θα του προσφέρει ποιότητα και δημιουργία στο στυλ παιχνιδιού και για αυτό συζητάει με Χεσέ Ροντρίγκες, Τοβέν και Λάτο.
Χεσέ Ροντρίγκες 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στα Κανάρια  Νησιά και ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα, περιμένοντας νεότερα για την μεταγραφή του. Στην Ισπανία και στην Τουρκία επιμένουν ότι ο έμπειρος εξτρέμ και επιθετικός παρέμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού πρίν από δυο εβδομάδες, βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Μίτσελ και περιμένει εξελίξεις .

Τοβέν και Ολυμπιακός

Ένας άλλος παίκτης που συζητάνε οι ερυθρόλευκοι είναι ο Φλοριάν Τοβέν, μια διαπραγμάτευση που βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει σε πρώτη φάση προταθεί στους Πειραιώτες, καθώς η επιθυμία του είναι να βρει ομάδα στην Ευρώπη . Τον 30χρονο τον γνωρίζει πολύ καλά ο Ζοζέ Ανιγκό και παράλληλα έχει δουλέψει με τον Μίτσελ. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό τον Τοβέν θέλουν διάφορες ομάδες, από την Βαλένθια, Θέλτα ,Λιόν ,Νίς, Νάντ, Τράζμπονσπορ και ομάδες του MLS.

Επιμονή για Λάτο 

Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει και δεύτερη προσφορά στον Ισπανό αριστερό μπακ, για να συμφωνήσει από τώρα με την προοπτική να ενσωματωθεί στο ρόστερ το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code