ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Αρίνα Σαμπαλένκα κατέκτησε το πρώτο της grand slam





Η Αρίνα Σαμπαλένκα(Νο2) kέρδισε 2-1 σετ τη Γελένα Ριμπάκινα(Νο25) με ανατροπή, κατακτώντας τον τίτλο του Australian Open , πανηγυρίζοντας το πρώτο grand slam της καριέρας της.

Η αθλήτρια από την Λευκορωσία, μετά το πρώτο χαμένο σετ πήρε σχεδόν όλους τους μεγάλους πόντους του τελικού, φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αγώνας 

Η Γελένα Ριμπάκινα έφτασε στο break στο τρίτο game του παιχνιδιού και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1. 

Η Σαμπαλένκα απάντησε με το ίδιο νόμισμα και έφερε το σετ στα ίσα με 4-4. Η Ριμπάκινα, όμως απάντησε με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς  της για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα κρίθηκαν στο τέταρτο και πέμπτο game  Στο τέταρτο η Σαμπαλένκα κατάφερε να κάνει το break με την Ριμπάκινα να έχει, αμέσως την ευκαιρία της για break back.

To No2 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως κατάφερε να αντέξει την πίεση και να προηγηθεί με 4-1 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το δεύτερο σετ με 6-3.

Στο τρίτο σετ και πάλι ένα break ήταν αρκετό για την Σαμπαλένκα. Αυτή τη φορά ήρθε στο έβδομο game για να προηγηθεί με 4-3 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 5-3.

Η Ριμπάκινα προσπάθησε να πάρει πίσω το break,όμως η Σαμπαλένκα άντεξε και στο τέταρτο championship point, έκλεισε τον τελικό με 6-4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code