ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Άρης : Για τη ''πρωτιά'' η Ένωση , για την αντίδραση οι Θεσσαλονικείς


 

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19.30 τον Άρη , σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι , αφού οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρεθούν στη πρώτη θέση και θα μεταφέρουν την πίεση στον Παναθηναϊκό , ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εδραιωθούν στις θέσεις που χαρίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι ''Κιτρινόμαυροι'' προέρχονται από την εύκολη πρόκριση επί του  Πανσερραϊκού , με μία ενδεκάδα γεμάτη αλλαγές , ενώ στο πρωτάθλημα , κατάφεραν να ανατρέψουν στο τελευταίο δεκάλεπτο το 1-0 του Ιωνικού , σε μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση για την Ένωση.

Ο Ματίας Αλμέιδα , είδε τον Λιβάι ετοιμοπόλεμο , ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο Ελίασον , μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του , ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι. ! Ο Αργεντίνος τεχνικός , θέλει πάνω από όλα σοβαρότητα για την ομάδα του , πίεση ψηλά , έχοντας οδηγό το παιχνίδι στο Κλ. Βικελίδης , αποτελεσματικότητα , αλλά και άμεσο πρέσινγκ με γρήγορες επιστροφές για να μην δεχθεί επιθέσεις στο τρανζίσιον !

Από την άλλη πλευρά ο Άρης προέρχεται από τον ''πικρό'' αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με 3-0 επί του Βόλου με χατ τρικ του Μάνου Γκαρθία , ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν !

Ο Άλαν Πάρντιου , έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών .Πέρα του Ισπανού χαφ , εκτός είναι  και οι ανέτοιμοι Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Πάλμα, καθώς και οι Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης ,ενώ επέστρεψαν οι Οντουμπάτζο και Νταμπό. Ο Βρετανός τεχνικός , γνωρίζει ότι η Ένωση θα μπει δυνατά για να εκμεταλλευτεί την έδρα της , ενώ όσο περνάει η ώρα η πίεση θα μεγαλώνει για τους αντιπάλους του , οπότε θα μπορεί να ''χτυπήσει'' στις αντεπιθέσεις , αρκεί να μην γίνονται  τα λάθη στην ανάπτυξη που έγιναν στο ματς του πρώτου γύρου.

Αποστολή  ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Αποστολή Άρη : Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Παναγίδης.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Γκαρσία, Αραούχο.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Ντουκουρέ, Νταρίντα – Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε.

Διαιτητής: Λούις Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

A' βοηθός: Ρούι Τεϊσέιρα (Πορτογαλία)

Β' βοηθός: Πέντρο Μότα (Πορτογαλία)

4ος διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Αντρέ Ναρκίσο (Πορτογαλία)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code