ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1 : Ολική ανατροπή με Ελ Αραμπί


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, στο Γ.Καραϊσκάκης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.
 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ από το 19' με το γκολ του Τζού, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και με γκολ των Μακαμπού (40') και Έλ Αραμπί (76') πήρε χρυσό τρίποντο που τον φέρνει έστω και προσωρινά, στο -3 από την κορυφή.

Το παιχνίδι 

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πού είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να δημιουργήσουν προϋποθέσεις απειλής, με τους Κρητικούς όμως να πιέζουν ψηλά και να μην δίνουν χώρους.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τους ερυθρόλευκους, με τον Μπιέλ να βρίσκει όμορφα τον Γκάρι Ροντρίγκεζ μες στην περιοχή, με το τελείωμα του δεύτερου να μην είναι καλό, στέλνοντας την μπάλα άουτ στο 7ο λεπτό. 

Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης οι Κρητικοί άνοιξαν το σκόρ! Μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ο Τοράρισον τροφοδότησε τον Τζού μεσα στην περιοχή των Πειραιωτών, ο οποίος με σούτ κέρδισε τον Πασχαλάκη και έκανε το 0-1.

Στο 40ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χάμες Ροντρίγκεζ, ο Μακαμπού με κεφαλιά κέρδισε τον Μανδά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και σημειώνοντας το 1-1. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή, όμως το σούτ του Μπιέλ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μανδάς.

Ξανά μεγάλη ευκαιρία από τον Μπιέλ στο 50ο λεπτό, με τον παίχτη των ερυθρόλευκων να βρίσκεται απέναντι από τον Μανδά, αλλά το σούτ που έκανε ήταν κακό, καταλήγοντας η μπάλα εύκολα στην αγκαλιά του Έλληνα γκολκίπερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ισπανός μέσοεπιθετικός έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μακαμπού τον τροφοδότησε έξυπνα μέσα στην περιοχή,  αλλά το σούτ του πέρασε λίγο άουτ.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 67ο λεπτό είχαν δοκάρι, μετά από δυνατό σούτ του Χουάνγκ, έξω από την περιοχή του Μανδά. Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 76ο λεπτό, με τον Μπιέλ να σεντράρει από δεξιά, τον Εμβιλά να στρώνει στον Ελ Αραμπι και τον Μαροκινό να κάνει με σούτ το 2-1. 

Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο ΟΦΗ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, τόσο με τον Γκρόνιγκ όσο και με τον Μπάκιτς, με τον Πασχαλάκη να σώζει την εστία του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code