ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κουλιεράκης και Ντάντας οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην νίκη



Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Ένας αγώνας που στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Λεβαδειακός ήταν κλεισμένος πίσω στις γραμμές του, ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα. Η μόνη στιγμή που η ομάδα του Βέλιτς, προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές της για να κλέψει την μπάλα έγινε, όταν ήταν  στο 3-2 το σκορ και έψαχνε το γκολ τις ισοφάρισης. Κομβικοί για τον αγώνα ήταν ο Ντάντας με τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και για  τη συνεισφορά του στο δημιουργικό κομμάτι, ο Κουλιεράκης, λόγω του τρίτου γκολ και ο Νάρεϊ για την ενέργεια που έβγαλε στο παιχνίδι, γίνοντας με αυτόν τον τρόπο επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία. Για τον Λεβαδειακό ο Νταμπό για τα κοψίματα του, ο Τσάπρας και ο Μουτίνιο για τα τέρματα που πέτυχαν. Μια νίκη που οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε χαμηλά στην 12η θέση με 13 βαθμούς. Η επόμενη αγωνιστική για τον ΠΑΟΚ θα είναι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30, ενώ ο Λεβαδειακός με τον Βόλο  την Δευτέρα στις 16:00.


Α' ημίχρονο

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του αγώνα, όταν ο Ράφα Σοάρες από τα αριστερά έκανε την σέντρα, ο Ντάντας έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχη. Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Δικέφαλος του Βορρά είχε τον πλήρη έλεγχο , ενώ ο Λεβαδειακός έκλεισε πίσω τις γραμμές τους, ώστε να γίνει επικίνδυνος στην κόντρα.  Στο 10΄ ο Κάργας, τροφοδότησε την μπάλα στο Νάρεϊ στα δεξιά, εκείνος γύρισε χαμηλά για τον Ντάντας και με ένα υπέροχο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοτάρσκι έπεσε άτσαλα πάνω στον Λουά Λουά και ο Διαμαντόπουλος με την βοήθεια του VAR έδωσε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Μουτίνιο σουτάροντας εύστοχα στην δεξιά γωνία, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Ο Κωσταντέλιας στο 26΄έπιασε σουτ από την μικρή περιοχή, όμως ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Στογιάνοβιτς.  Στο 45+4  ο Ράφα Σοάρες, έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Βήχος έδιωξε αδύναμα, η μπάλα πήγε στον Ντάντας και εκείνος με ένα εξαιρετικό σουτ έξω απ' την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στην ομάδα του κεφάλι στο σκορ. Δεν πραγματοποιήθηκε κάποια φάση στην συνέχεια του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες θα πάνε στην ανάπαυλα με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στο σκορ και τον Λεβαδειακό να καλείται στην επανάληψη να βρει το γκολ τις ισοφάρισης.

B'ημίχρονο 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε, όπως έκλεισε το πρώτο με τον ΠΑΟΚ να έχει την κυριαρχία του αγώνα και τον Λεβαδειακό να περιμένει πίσω από τις γραμμές του, ώστε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του στην κόντρα-επίθεση. Στο  πέμπτο  λεπτό τις επανάληψης  απείλησε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απείλησε, όταν ο Νάρεϊ γύρισε προς την μεγάλη περιοχή για τον Κωνσταντέλια  αλλά από πλεονεκτική θέση θα στείλει την μπάλα εκτός εστίας. Ένα λεπτό αργότερα ο Νάρεϊ , μετά από μια προσωπική ενέργεια στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ αλλά δεν έπιασε την μπάλα, όπως την ήθελε καταλήγοντας άουτ. Ο Ολιβέιρα στο 55΄έπιασε το σουτ από την μικρή περιοχή, χωρίς να βρει στόχο. Ο Νάρεϊ εκτέλεσε το κόρνερ στο 61΄,ο Κάργας με το κεφάλι τροφοδότησε τον Κουλιεράκη και εκείνος με μια εξαιρετική κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66΄ ο Τσάπρας έκανε το σουτ από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, καταλήγοντας στα δίχτυα. Από το 80΄και μετά ο Λεβαδειακός πίεσε ψηλά για να βγει στην αντεπίθεση , ρισκάροντας με αυτόν τον τρόπο, ώστε να πετύχει το γκολ τις ισοφάρισης. Ο Σακό τροφοδότησε με ψηλή μπαλιά στο Γερεμέγεβ στο 82΄, εκείνος σύγκλινε προς την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, όμως ήταν αδύναμο και δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 87΄ο Νέλσον  Ολιβέιρα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Στογιάνοβιτς το πλασέ, όμως του Πορτογάλου, κατέληξε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία. Δεν πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια κάποια ευκαιρία και, έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολυπόθητη νίκη που τον κατατάσσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.


Ενδεκάδες

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου) (4-2-3-1) Κοτάρσκι, Σάστρε,(Βιερίνια 80΄) (Νάσμπεργκ 90΄) Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες,(Σβάμπ 81΄) Σβάμπ, Ντάντας, Νάρεϊ,(Ζίβκοβιτς 72΄) Κωσταντέλιας,(Μπίσεσβαρ 80΄) Τάισον, Ολιβέιρα

Λεβαδειακός(Γιάσμινκο Βέλιτς) (3-4-2-1) Στογιάνοβιτς Βήχος,(Συμελίδης 78΄) Τζημόπουλος, Βινίσιους, Παναγιώτου, Μεχία,(Σακό 79΄) Νταμπό(Γερεμέγεβ 66΄), Τσάπρας, Λούα Λούα,(Τορό 66΄) Μουτίνιο, Νίκας 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code