ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Οι αντίπαλοι μας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι"




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήθελε να αφήσει αποχαιρετιστήριο μήνυμα, μετά το τέλος του Australian Open  στα social media, λίγο πριν την επιστροφή του  στην Ελλάδα για το Davis Cup.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε, μέχρι τον τελικό του Australian Open, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών(Νόβακ Τζόκοβιτς), όπως ο ίδιος χαρακτήρισε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τενίστα:

"Οι δυσκολίες είναι μια υπενθύμιση της εσωτερικής μας δύναμης και ανθεκτικότητας. Δοκιμάζουν τις αξίες μας και μας ωθούν να εξελιχθούμε. Οι αντίπαλοι μας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι, καθώς μας προκαλούν να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Το τένις είναι κάτι περισσότερο από ένα  άθλημα, είναι ένα τρόπος ζωής που μας διδάσκει να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να αγκαλιάζουμε τις προκλήσεις.

Ευχαριστώ την Αυστραλία και τους φιλάθλους της που φώτισαν το Melbourne Park και μας ενέπνευσαν να αγωνιστούμε για το μεγαλείο". Έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος το διήμερο που μας έρχεται(4-5 Φεβρουαρίου) θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στο World Group I του Davis Cup, για πρώτη φορά στην ιστορία της. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code