ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Τον έριξε απο την κορυφή! (1-0)


Τεράστια νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης επι του Παναθηναϊκου με το γκολ του Μπαρτόλο στο 80ο λεπτό να σοκάρει του πρασίνους και να τους ρίχνει απο την κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω απο την ΑΕΚ πλέον, και το πρωτάθλημα να παίρνει και πάλι φωτιά. Με 10 παίχτης για πάνω απο 65 λεπτά αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός καθώς ο Κουρμπέλης αποβλήθηκε βλέποντας 2 κίτρινες κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα του μέσα σε 6 λεπτά. Πρόσπέρασε τον ΟΦΗ στη βαθμολογία η ομάδα της Τρίπολης φτάνοντας τους 21 βαθμούς.


Α' ημίχρονο

Πρώτο καλό σουτ στον αγώνα για τον Παναθηναϊκό, με ένα σουτ του Πέρεθ στο 6' να περνάει λίγο δίπλα απο την εστία του Παπαδόπουλου. Τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού κινήθηκαν σε χαμηλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην έχουν αρκετές επιθετικές προσπάθειες, και τους Πρασίνους να έχουν την κατοχή της μπάλας προσπαθόντας να βρούνε ανοιχτούς χώρους. Ο Παλάσιος δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής στο 32' και αυτό να περνάει εκτός στόχου. Ο Κουρμπέλης στο 33' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε 6 μόλις λεπτά, αφήνοντας το Τριφύλλι με 10 παίχτες και δυσκολεύοντας το έργο της ομάδας του Γιοβάνοβιτς για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την αποβολή η ομάδα της Τρίπολης κέρδισε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ανακτούσε ευκολότερα την κατοχή, φτάνοντας στην μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο 42' με την κεφαλιά του Άλβαρες έπειτα απο σέντρα να περνάει λίγο πάνω απο τα δοκάρια του Μπρινιόλι.

Β' ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για τους Αρκάδες στο 48', με τον Άλβαρες να είναι και πάλι άστοχος σε σουτ του μεσα απο την μεγάλη περιοχή. Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ κακός, με τον Παναθηναϊκό να έχει το μειονέκτημα παίχτη και να θέλει να βγαίνει στην αντεπίθεση, αλλά τον Αστέρα να κρατάει την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή του, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυσύνθετη άμυνα των Πρασίνων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακατέχεται απο τα πολλά φάουλ, που ρίχνανε συνεχώς το ρυθμό του παιχνιδιού. 

Η καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναίκού ήρθε στο 75' με τον Βαγιαννίδη να μοιράζει στον Παλάσιος, αυτός να φέρνει την μπάλα στο δεξί του πόδι και απο την κορυφή της μεγάλης περιοχής του Αστέρα να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια. Η ομάδα της Τρίπολης όμως σόκαρε τους Πρασίνους στο 80' με τον Σίτο να βγάζει την σέντρα απο τα αρίστερά, με την μπάλα να ελέγχεται απο το VAR για εάν έχει βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, τον Πούχατς να διώχνει άτσαλα και να στρώνει την μπάλα στον Μπαρτόλο, όπου αυτός με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπρινιόλι για το 1-0. 

Το γκολ της ομάδας της Τρίπολης έδειξε να ξυπνάει τον Παναθηναϊκό καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά έχασε 2 μοναδικές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Αρχικά στο 82' με τον Χουάνκαρ να βγάζει από τα αριστερά προς τον Κλεϊνχέισλερ, αλλά τον Ούγγρο να είναι αστοχος. Και στην συνέχεια στο 88' με τον Ιωαννίδη να σουτάρει μέσα απο την μικρή περιοχή ύστερα απο εκτέλεση φάουλ και τον Παπαδόπουλο να κάνει εκπληκτική διπλή απόκρουση και να κρατάει το 1-0 υπέρ της ομάδας του μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Οι ενδεκάδες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Γκαρντάβσκι, Σίτο, Κρέσπι, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code