ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Θέλει να συνεχίσει το απόλυτο και να μειώσει την διαφορά απο την κορυφή



 Με την ΑΕΚ να προέρχετε απο την νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα δώσει το τρίτο της συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, με μοναδικό στόχο την νίκη, ώστε να μεγαλώσει την πίεση της προς τους «Πρασσίνους».


Η Ένωση μετράει ένα απόλυτο σερί 8/8 απο τότε που μπήκε στην Αγιά Σοφιά, και έχει μετατρέψει την έδρα της σε απόρθυτο φρούριο. Βρίσκεται πλέον 4 πόντους πίσω απο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά και απο την νίκη της στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, και ελπίζει σε στραβοπάτημα για να την μειώσει ακόμα περισσότερο.

Αγωνιστικά οι απουσίες της είναι οι πλέον γνωστές, με τον Ματίας Αλμέιδα,  όπου ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2028, να στερείται την παρουσία των Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμαντί, ενώ είδε μέσα στην εβδομάδα να μένουν εκτός για διάφορους λόγους οι Σιντιμπέ, Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος.

Απο την άλλη ο Παναιτωλικός προέρχεται απο μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα απο τον ΟΦΗ με 4-0, και αναμένεται να κατέβει στην Ν. Φιλαδέλφεια με αμυντικούς προσανατολισμούς και σκοπό να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Μόρσεϊ και Λάρσον να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να είναι ξανά διαθέσιμοι, ενώ μπορεί να υπολογίζει και το νέο απόκτημα της ομάδας Γιάννη Μπουζούκη. Αντιθέτως εκτός παραμένουν οι Ντουάρτε, Μπακάκης, Νταγκό, ενώ εκτός θα είναι και ο Φλόρες που συμπλήρωσε κάρτες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Μαχαίρας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code