ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΑΕΚ 1-2 : Ανατροπή - τίτλου με Βίντα και Τσούμπερ


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ επί του Ιωνικού με 1-2.

Από την κόλαση στον...παράδεισο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, όπου βρέθηκε πίσω στο σκόρ από το πρώτο ημίχρονο (Σεμπά 38') αλλά με χρυσούς σκόρερ τους Βίντα (82') και Τσούμπερ (92') έκανε την ολική ανατροπή και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. 

 Το παιχνίδι 

Ορεξάτες μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με τον ρυθμό να είναι από την αρχή γρήγορος και τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

 Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην ΑΕΚ στο 21ο λεπτό : Ο Άμραμπατ σέντραρε όμορφα από τα πλάγια, με τον Σιμάνσκι να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στην αμέσως επόμενη φάση. Ο Κάνιας με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από υποδειγμάτων αντεπίθεση, ο Φατινγκά τροφοδότησε τον Σεμπά, ο οποίος αφού ξεπέρασε τον Μουκουντί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ένωσης, κάνοντάς το 1-0. 

Αμφότερες και οι δύο ομάδες, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, έχασαν ευκαιρία για να σκοράρουν. Αρχικά οι γηπεδούχοι στο 42 με το σούτ του Γούλερι, όπου πέρασε άουτ και στην συνέχεια η Ένωση, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί, με τον Χουτεσιώτη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Αραούχο, ο Φάν Βέερτ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χουτεσιώτη από πολύ κοντά, μετά από διπλή προσπάθεια. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 75ο λεπτό, με τον Τσούμπερ να τροφοδοτεί όμορφα τον Γκατσίνοβιτς, το σουτ του οποίου όμως πέρασε ψηλά άουτ. 

Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του ιωνικού να χάσει μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως ο Ρουμπουλάκου δεν κατάφερε από πολύ πλεονεκτική θέση, να κερδίσει τον Αθανασιάδη. Στο 82ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕΚ! Ο Πάουλο Φερνάντες εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Βίντα να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Ολική ανατροπή από τους φιλοξενούμενους, με τον Μάνταλο να τροφοδοτεί όμορφα τον Τσούμπερ, ο οποίος με σούτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Χουτεσιώτη και έκανε το 1-2.

περισσότερα σε λίγο...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code