ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τα φώτα στην Λεωφόρο για την δεύτερη πράξη



Το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μέρος δεύτερο, διεξάγεται σήμερα στην Λεωφόρο (22/1, 19:30) με τους Πρασίνους του Γιοβάνοβιτς να θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα απο αυτήν μεσοβδόμαδα στην Τούμπα, όπου υποχρεώθηκαν στην μόλις δεύτερη τους φετινή ήττα, μετά απο αυτή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει την διαφορά των +4 που έχει αυτή την στιγμή απο την δεύτερη ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να μειώσει την διαφορά με τις πρώτες θέσεις.


Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να βγάλει αντίδραση και να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, σε αυτή τη μάχη που γίνεται φέτος για το πρωτάθλημα. Ο Σέρβος κόουτς θα έχει στη διάθεση του κανονικά τον Σπόραρ ο οποίος απουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω ίωσης, όπως και τον Μπερνάρντ, καθώς ο τραυματισμός του στην Τούμπα δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Αντιθέτως, εκτός βρίσκονται οι τιμωρημένος Κουρμπέλης, ο τραυματίας Μάγκνουσον, αλλά και ο Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.


Ο ΠΑΟΚ από την άλλη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να χτίσει πάνω στις τελευταίες καλές του εμφανίσεις, θέτοντας σαν αρχικό στόχο να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου που αναμένεται να παλέψει για το διπλό, έχοντας σαν οδηγό του την συνταγή που του έφερε την νίκη της Τούμπας μεσοβδόμαδα για το κύπελλο. Εκτός βρίσκονται οι Τσαούσης, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code