ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: One Ntelia Show (0-3)



Με τον 19χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας 1 ασίστ και 1 γκολ, ενώ απο δικό του σουτ προήλθε και το αυτογκόλ του Πέρεθ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα τεράστιο διπλό στις αποσκευές του απο την Λεωφόρο, ικανό να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Με την ήττα αυτή η διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ μειώθηκε στον 1 βαθμό, ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στο -6 απο την κορυφή, και τον Ολυμπιακό με νίκη επι του Ατρομήτου να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Τα γκολ οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, ενώ το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Πέρεθ έπειτα απο διώξιμο του Μπρινιόλι επάνω του.


Α' ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε για τον Παναθηναϊκό μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Παλάσιος να μπαίνει απο τα δεξιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ και να επιχειρεί ένα σουτ αλλά να περνάει εκτός. Οι πράσινοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδια χάνοντας συνεχόμενες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, πρώτα με τον Τσέριν(9') να δέχεται την μπάλα απο τον Παλάσιος, αλλά τον Κοτάρσκι να διώχνει το σουτ του σε άουτ και στην συνέχεια με τον Χουάνκαρ(20') να σουτάρει έξω απο την περιοχή αλλά να μην μπορεί να βρει στόχο, στέλνοντας την μπάλα ψηλά. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στις ευκαιρίες των «πρασίνων» ισοροπόντας τον ρυθμό του παιχνιδιού και χτυπόντας στην αντεπίθεση με κύριο εκφραστή τον νεαρό Κωσταντέλια. Αρχικά ο 19χρονος επιθετικός των ασπρόμαυρων κουβάλησε την μπάλα για αρκετά μέτρα μπαίνοντας στην περιοχή απο δεξιά και σουτάροντας επάνω στον Μπρινιόλι, και έπειτα ώντας ο δημιουργός βγάζοντας την πάσα στον Ολιβέιρα,  όπου εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι πριν μπλοκάρει ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Με το παιχνίδι να έχει ωραίο ρυθμό και την μπάλα να ανεβοκαταιβαίνει συνεχώς 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί, με την βοήθεια και της τύχης, καθώς σε μια επέλαση του Κωνσταντέλια απο δεξιά, βγήκε στην αντεπίθεση έπειτα απο λάθος του Χουανκάρ, πλάσαρε τον Μπρινιόλι με τον Ιταλό να μπλοκάρει αλλά την μπάλα να χτυπάει πάνω στον Πέρεθ και εκείνη να καταλλήγει στην εστία της ομάδας τους για το 0-1,  όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Β' ημίχρονο

Γρήγορο δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς με την εκτέλεση της σέντρας οι ασπρόμαυροι βγήκαν στην επίθεση με τους Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια να συνεργάζονται άψογα, και τον τελευταίο να βγάζει στην απέναντι πλευρά στον Ζίβκοβιτς και εκείνος με πανέμορφο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για 0-2. Ο νεαρός Κωνσταντέλιας άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και το σημερινό παιχνίδι του ανήκε αποκλειστικά, έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ ώριμη εμφάνιση, για την ηλικία του, έχοντας ήδη μια ασίστ και με το πρώτο γκολ να προέρχεται απο δικό του σουτ. Η εμφάνιση του αυτή ολοκληρώθηκε και με ένα ατομικό του γκολ στο 52ο λεπτό, με τον Ζίβκοβιτς να βγάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, τον Ολιβέιρα να προσπαθεί αρχικά να σκοράρει με κεφαλιά αλλά να κόβεται, την μπάλα να φτάνει στον Κωνσταντέλια και εκείνος με ένα δυνατό σουτ ανάμεσα απο αρκετά πόδια αντιπάλων του, να στέλνει την μπάλα στο βάθος των διχτυών για να γράψει το 0-3, με τους παίχτες και τον πάγκο του ΠΑΟΚ να ξεσπάνε σε πανηγυρισμούς. 

Πριν προλάβει καλά-καλά να αντιδράσει και να καταλάβει τι του έχει συμβεί, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά στο να μείνει με 4 τέρματα πίσω στο σκορ, καθώς στο 54΄ ο Ολιβέιρα σημάδεψε με καρφωτή κεφαλιά το δοκάρι του Μπρινιόλι για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Αυτή η ευκαιρία έδειξε πως άρχισε να ξυπνάει τους «Πρασίνους», και σε συνδιασμό και με τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα άρχισαν να ισσοροπούνε το παιχνίδι, να ανεβάζουνε τον ρυθμό τους και να έχουνε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, θέλοντας να φτάσουνε σε ένα γκολ ώστε να μειώσουνε το σκορ.  Οι παίχτες του ΠΑΟΚ κλείνανε καλά τους χώρους, οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού κρατούσανε την μπάλα εύκολα αλλά είχανε μεγάλο θέμα στην τελική πάσα και να είναι αρκετά επιπόλαιοι, χωρίς να καταφέρνουνε να φτάσουνε σε κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και την ομαδα του Λουτσέσκου να κρατάει το προβάδισμα των 3 τερμάτων σχετικά εύκολα, φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό στην Λεωφόρο και να βάζει στο πρωτάθλημα φωτιά.


 ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code