ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τους ερυθρόλευκους

 


Ο Ολυμπιακός νίκησε εντός έδρας τον Άρη με 1-0, στον πρώτο χρονικά αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυνατά στον αγώνα και είχαν φάσεις με το γύρισμα του Καμαρά και την κεφαλιά του Ιτούρμπε στο 18' λεπτό. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό στα επόμενα λεπτά και έκανε το 1-0 με το πλασέ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 30' λεπτό μετά από ασίστ του Ανδρούτσου. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες ήταν δυναμικές και ανταγωνιστικές και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' λεπτό, ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε που οι Πειραώτες βγήκαν στην κόντρα, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι με τον Καμάτσο στο 79' λεπτό και πολύ καλή ευκαιρία στο 80' λεπτό με την προβολή του Μπράμπετς μετά από την εκτέλεση φάουλ του Πάλμα, αλλά ο τερματοφύλακας Τζολάκης έδιωξε στο κόρνερ. Οι Πειραιώτες είχαν φάσεις στα επόμενα λεπτά, με την προβολή του Μπακαμπού στο 85' λεπτό και τις ευκαιρίες του Μπουχαλάκη στο 89' λεπτό και στο 90+1' λεπτό. Στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, ο Ετέμπο για τον Άρη έκανε ένα επικίνδυνο σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Ο Ολυμπιακός νίκησε εντός έδρας τον Άρη με 1-0 και έχει προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρέτσος, Ντόι, Ανδρούτσος (64' Ρέαμπτσουκ), Βρουσάι (79' Μπουχαλάκης), Σαμασέκου, Ίνμπομ Χουάνγκ, Κασάμι (64' Χάμες Ροντρίγκες), Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69' Ροντινέι), Αραμπί (69' Μπακαμπού)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' Εμπακατά), Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46' Καμάτσο), Ετέμπο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (65' Πάλμα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (35' Γκρέι)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code