ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: "Ασπρόμαυρο" προβάδισμα πρόκρισης με "λάμψη" Τάισον!


Ο φοβερός Δικέφαλος με σκόρερ τους Μπράντον Τόμας και Τάισον νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός και μοιραία γνώρισε την ήττα, με την υπόθεση πρόκριση να δυσκολεύει αρκετά.



Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ
 

Ιδιαίτερα δυναμικό και γρήγορο παιχνίδι εξελίχθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πρώτη τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Τσέριν να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι (19'). Νέα φάση για τους Πράσινους με τον Χουάνκαρ να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι, τον Μπέρναρντ να γυρίζει με την μία και τον Κουρμπέλη να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για σπρώξιμο του Κουλιεράκη, με τον Βίντσιτς να μην συγκινείται, ενώ και το VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Πρώτη φάση και για τον Δικέφαλο με τον Μπράντον Τόμας να κλέβει την μπάλα, να σουτάρει εκτός περιοχής χωρίς να ανησυχήσει τον Λοντίγκιν (36'). Σέντρα του Ζίφκοβιτς στο 43ο λεπτό πλασέ στην κίνηση του Κωνσταντέλια, μπλόκαρε με άνεση ο Λοντίγκιν (44'). Τίποτα περαιτέρω στο γήπεδο Τούμπας με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ζίφκοβιτς να συνεργάζεται εκπληκτικά με τον Κωνσταντέλια, με τον Σέρβο να πλασάρει με το δεξί εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Λοντίγκιν (46'). Πιο δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με σκοπό να βρει το γκολ που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ για τον Δικέφαλο. Ο Βαγιαννίδης γύρισε λανθασμένα την μπάλα στον Λοντίγκιν, ο Μπράντον Τόμας έκλεψε και πλάσαρε τον Ελληνορώσο πορτιέρο για το 1-0 των Θεσσαλονικέων (52')! Μπήκαν δυναμικά και πήραν αυτό που ήθελαν οι "ασπρόμαυροι" με τον σέντερ φορ τους να κάνει την δουλειά εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Βαγιαννίδη. Πρώτο σουτ για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος, όμως το σουτ του Πέρεθ στο 70' κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτάρσκι. Δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κωνσταντέλιας κράτησε εκπληκτικά, πάσαρε στον Ολιβέιρα που έστρωσε ιδανικά στον νεοεισελθών Τάισον, ο οποίος με φοβερό πλασέ στην απέναντι γωνία του Λοντίγκιν "έγραψε" το 2-0! Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον 35χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος στην δεύτερη επαφή του με την μπάλα σκόραρε για τον Δικέφαλο! Κεφαλιά του Σβαμπ στο 78ο λεπτό η μπάλα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να μειώσουν στο σκορ με τον Σένκεφελντ να μην προλαβαίνει να σουτάρει και τον Σβαμπ να διώχνει σωτηρία σε κόρνερ (89'). Στη συνέχεια ο Δικέφαλος έχασε τριπλή μεγάλη ευκαιρία να βάλει και τρίτο γκολ. Αρχικά το σουτ του Σβαμπ αποκρούστηκε με τις γροθιές από τον Λοντίγκιν, στην εξέλιξη της φάσης ο Πούχατς έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του με το κεφάλι και ο Λοντίγκιν απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ το νέο σουτ του Ζίφκοβιτς έφυγε λίγο άουτ (90+1')! Τέλος στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη που του δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους "4" του Κυπέλλου!





ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (79' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (68' Σβαμπ), Ντάντας, Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84' Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ (68' Τάισον), Μπράντον Τόμας (68' Ολιβέιρα).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (82' Καμπετσής), Πέρεθ, Κουρμπέλης (46' Τσοκάι), Τσέριν, Μπερνάρντ (46' Βέρμπιτς), Παλάσιος (82' Κώτσιρας), Ιωαννίδης (70' Πούχατς).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code