ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1: Έκανε το καθήκον του με "χρυσό" σκόρερ Βέρμπιτς!


Αγχωτικά και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε και πέρασε από την Λειβαδιά με το γκολ του Βέρμπιτς (0-1). Συνεχίζουν στο +4 (τουλάχιστον) οι Πράσινοι πηγαίνοντας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με καλή ψυχολογία. Πάλεψε το παιχνίδι ο Λεβαδειακός αλλά μοιραία ηττήθηκε.


Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους με τον Τορό να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής και τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει την μπάλα σταθερά (12'). Δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του ο Παναθηναϊκός στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο οποίος αρκέστηκε σε μια ανούσια κατοχή χωρίς να απειλεί την εστία του Στογιάνοβιτς. Δεύτερη φάση για τον Λεβαδειακό με τον Μουτίνιο να σουτάρει αδύναμα στην αγκαλιά του Μπρινιόλι (27'). Πρώτη απειλή για το Τριφύλλι με την κεφαλιά του Κουρμπέλη, η μπάλα άουτ (31'). Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Πράσινοι προηγήθηκαν. Ο Μάγκνουσον βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Σπόραρ, εκείνος "έσπασε" ιδανικά στον Βέρμπιτς, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να "ανοίξει" το σκορ (0-1). Πρώτη καλά δομημένη επίθεση για του φιλοξενούμενους, πρώτο γκολ στο παιχνίδι! Νέα διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό μέσα σε ένα λεπτό. Αρχικά ο Μπερνάρ πάσαρε στον Παλάσιος και ο τελευταίος σούταρε, με τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει με τις γροθιές, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βέρμπιτς έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Σπόραρ και αυτός από πλεονεκτική θέση σημάδεψε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Βοιωτών. Ημίχρονο στη Λειβαδιά με το Τριφύλλι να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (0-1). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος για τον Λεβαδειακό με τον Συμελίδη μετά από ωραία ατομική ενέργεια, μπλόκαρε ο Μπρινιόλι (48'). Ευκαιρία για τους Πράσινους με τον Παλάσιος να σουτάρει από πλάγια και τον Στογιάνοβιτς να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ (54'). Μεγάλη φάση για τον Λεβαδειακό, με τον Χουάνκαρ να γυρίζει λανθασμένα με το στήθος στον Μπρινιόλι, ο Βρακάς πρόλαβε και έκανε το σουτ με τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί σημαντική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ (63'). Ανέβηκαν στο γήπεδο οι γηπεδούχοι, προσπαθώντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Σουτ του Τορό μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ (73'). Στο 82ο λεπτό ο Παναθηναϊκός σκόραρε και δεύτερο γκολ με τον νεοεισελθών Πούχατς αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ιωαννίδη στον Βήχο. Τίποτα το αξιοσημείωτο στη Λειβαδιά με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο με 0-1!




Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος, Χάμοντ (65' Μεχία), Συμελίδης, Νίκας (45' Βρακάς), Τορό (76' Λούα Λούα), Μουτίνιο, Δούμτσιος (76' Τσιριγώτης)

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (80' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (80' Πούχατς), Κουρμπέλης, Τσέριν, Βέρμπιτς (69' Τσοκάι), Παλάσιος, Σπόραρ (80' Ιωαννίδης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code