ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (17:00): Να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στους σκληροτράχηλους Βοιωτούς!


Στην Βοιωτία δοκιμάζεται σήμερα (3/1, 17:00) ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός με σκοπό να περάσει αλώβητος και να μην "στραβοπατήσει" όπως συνέβη με Ιωνικό και ΟΦΗ, με τον Λεβαδειακό να πηγαίνει για το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι.

Οι Βοιωτοί προέρχονται από την τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στον Ιωνικό (1-0) που τους έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ματς με τον πρωταθλητή χειμώνα Παναθηναϊκό είναι μία καλή ευκαιρία για να τεστάρουν τις δυνάμεις και να προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν. Στα αγωνιστικά πλάνα, ο Γιασμίνκο Μπέλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βινίσιους, Λιάγκα, Σκβάρκα,Μπελμόντ, Ντουκαρά, Σακό και Ντεντάκη που είναι εκτός αποστολής για διάφορους λόγους. 

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Βήχο, Βρακά, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Κωνσταντινίδη, Νίκα, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τζημόπουλο, Τσάπρα και Τσιριγώτη.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών (με Ιωνικό και ΟΦΗ, και οι δύο με 1-1) και θέλει να ξεκινήσει το 2023 με νίκη ώστε να αφήσει πίσω του τις συνεχόμενες γκέλες και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους τιμωρημένου Ρουμπέν Πέρεθ, ενώ πήρε μαζί του στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, τον Τιμοτέους Πούχατς. Μονόδρομος αποτελεί το "τρίποντο" για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να μην μειωθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ντέρμπι πρωτοπόρων στην OPAP Arena κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Τερεζίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code