ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για Σένκεφελντ, εκτός με ίωση ο Τσοκάι



Με τον Ολλανδό στόπερ να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Ιωνικό ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Συνεχίζει να μένει εκτός με ίωση ο Τσοκάι.


Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να φύγει νικητής από την Νίκαια το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και όπως είναι γνωστό, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι νοκ άουτ λόγω θλάσης. Από κει και πέρα, αμφίβολος είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή.

Οι πιθανότητες να ξεκινήσει είναι λιγοστές και φαβορί για την θέση δίπλα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον, είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Ένις Τσοκάι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση. Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Ρουμπέν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρντ και Σπόραρ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code