ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code 

Ο Ολυμπιακός Β΄ αποχώρησε από το παιχνίδι με την Καλλιθέα στο δεύτερο ημίχρονοΚατά την ανάπαυλα του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και την Καλλιθέα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League 2, oι παίκτες και το επιτελείο του Ολυμπιακού Β' αποχώρησαν από το ματς με την Καλλιθέα ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας στο πρώτο μέρος.


Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού Β' είχαν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Παπακωνσταντίνου στον αγώνα με την Καλλιθέα. Χαρακτηριστικά από τη μεριά του Ολυμπιακού Β'  διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το αυτογκόλ του Ευαγγέλου που δεν μέτρησε ενώ υπήρξαν και εντάσεις μεταξύ παιχτών και μελών των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξή του οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού Β' αποχώρησαν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο ρέφερι του αγώνα περίμενε για κάποια λεπτά μήπως και γύριζαν οι παίκτες των Πειραιωτών, με αητό να μη συμβαίνει και να κλείνει το φύλλο αγώνα υπέρ της Καλλιθέας.

Λίγο μετά τις 18:00 οι Πειραιώτες εξέδοσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και της Super League 2, με αυτή να αναγράφει αναλυτικά: 


Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League 2.

19.12.2022

Ως εδώ και μη παρέκει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φίλαθλοί του δεν θα ανεχθούν ούτε μια ημέρα πλέον τα όργανα του παραποδοσφαίρου να ξεφτιλίζουν ό,τι έχει απομείνει.

Το ζήτημα δεν είναι η «με το έτσι θέλω» αλλοίωση αποτελέσματος στην Καλλιθέα και μάλιστα σε παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη, που δείχνει και το θράσος τους.

Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους και πνίγονται ακόμα και οι ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι οι αμέτρητες αλλοιώσεις σε παιχνίδια της ομάδας μας και πάντα εναντίον μας, αλλά και σε παιχνίδια άλλων ομάδων, με τους διαιτητές που ορίζουν και ελέγχουν οι διεφθαρμένοι Μάνταλος και Μπένετ. Για τα έργα και τις ημέρες τους στην ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ενημερωθούν οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και από εμάς, με εικόνα από το θλιβερό Πρωτάθλημα της SL2.

Το ζήτημα είναι ότι η γάγγραινα γεμίζει το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάθε Κυριακή απίθανοι τύποι δίνουν εξετάσεις για να γίνουν αρεστοί στο βρόμικο κύκλωμα που διοικεί δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Όλοι πλέον καλούνται να πάρουν θέση. Με πρώτη την Πολιτεία και τον Υπουργό κ. Αυγενάκη. Θα αφήσουν το ποδόσφαιρο να πνιγεί στο βούρκο που το έριξαν ή επιτέλους θα το πάνε στην επόμενη ημέρα; Τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι πραγματικές ομάδες και οι φίλαθλοί τους και οι σοβαροί επενδυτές ή τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι παραβατικοί και το παρασκήνιο;

Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση. Ή θα είναι με το ποδόσφαιρο ή με το βάλτο. Ή θα είναι δίπλα μας να πάμε παρακάτω και να έχει ελπίδα το άθλημα ή θα συντριβούν μαζί με το παραποδόσφαιρο.

ΥΓ.: Φυσικά και οι άνθρωποι της Καλλιθέας, αλλά και άλλων ομάδων, γνωρίζουν καλά ότι και σε αυτούς τα ίδια θα συμβούν στο μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 
Ad Code