ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε το τέλος του απο την Εθνική Γαλλίας.


Ανήμερα των 35ων γενεθλίων του και μια ημέρα μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας απέναντι στην Αργεντινή, ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε μέσω των Social Media πως αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας, βάζοντας τίτλους τέλους στην μεγαλειώδη καριέρα του με την φανέλα τον Τρικολόρ.


Τίτλοι τέλους για την Εθνική Γαλλίας από τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το εθνόσημο μέσω ανάρτησης του στα social media. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σαν επιβεβαίωση των σεναρίων πως οι σχέσεις του με τον προπονητή της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν δεν ήταν και οι καλύτερες, με αυτόν να αναμένεται να παραμένει στο τιμόνι των Τρικολόρ και για τα επόμενα χρόνια μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο στις 28 Οκτωβρίου του 2007 και έπαιξε για τελευταία φορά με τους Τρικολόρ στις 13 Ιουνίου του 2022 στην εντός έδρας ήττα από την Κροατία για το Nations League. Συνολικά μέτρησε 97 φορές εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα, σκόραρε 37 γκολ και έδωσε 20 ασίστ. Σαν ύψιστη διάκριση στέκεται το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο φετινό Μουντιάλ μιας και το όνομά του δεν διαγράφηκε ποτέ από τη λίστα της Γαλλίας, ενώ το 2021 κατέκτησε το Nations League.

Η ανάρτηση του Μπενζεμά:

«Έκανα την προσπάθειά μου και τα λάθη που ήταν απαραίτητα για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα, είμαι περήφανος γι΄αυτό. Έγραψα την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μια έμμεση παραδοχή πως η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του έφτασε στο τέλος της.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code