ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Λαμία (17:00): Να ξεκινήσει νικηφόρα το δεύτερο γύρο κόντρα στην σκληροτράχηλη Λαμία!


ΑΕΚ και Λαμία "κοντράρονται" σήμερα στις 17:00 στην OPAP Arena για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου της ελληνικής Super League.

Η 'Ενωση ψάχνει τη νίκη που θα μειώσει ή θα κρατήσει την διαφορά από τον 1ο Παναθηναϊκό στους 8 βαθμούς (αναλόγως το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του ΠΑΟ) και θέλει να ξεκινήσει το δεύτερο γύρο με "τρίποντο". Ωστόσο, το έργο της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα γίνεται πιο δύσκολο λόγω των απουσιών που έχει να διαχειριστεί ο Αργεντινός τεχνικός. Συγκεκριμένα, οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμάντι, Άμραμπατ είναι τραυματίες ενώ ο Τσούμπερ κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός είναι και ο Βίντα λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική Κροατίας και άργησε να επιστρέψει, ενώ ο Πάουλο Φερνάντες θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου. Αρκετές και σημαντικές οι απουσίες των "κιτρινόμαυρων" που θα παλέψουν για τη νίκη μπροστά στο κοινό τους στο πρώτο ματς μετά την διακοπή του Μουντιάλ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας, Ε. Χριστόπουλος, Σκόνδρας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Λαμίας βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και πάει στην OPAP Arena ως το μεγάλο αουτσάιντερ, θέλοντας να κάνει την έκπληξη και να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Απουσίες θα έχει ωστόσο και ο Σάββας Παντελίδης καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ασκόφσκι, Μπενίτες, Μαρμεντίνι, Γκέντσογλου, Καραμάνο και Ρόμανιτς. Πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Φθιώτιδας στην επανέναρξη της ελληνικής Super League που ξεκινάει τον δεύτερο γύρο κόντρα στον 2ο του βαθμολογικού πίνακα και σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μποάκι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code