ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γαλλία-Πολωνία 3-1: Η ποιότητα του Εμπαπέ θα στείλει την Γαλλία στους 8









Η Γαλλία θα νικήσει 3-1 την Πολωνία σε ένα παιχνίδι που οι Τρικολόρ είχαν την ποιότητα να οργανώσουν το δικό τους παιχνίδι ενώ από την άλλη πλευρά η Πολωνία είχε τις στιγμές της στον αγώνα που θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο αλλά της έλειπε η αποτελεσματικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να είναι εκείνη η ομάδα που θα προηγηθεί στο παιχνίδι.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 Η Γαλλία θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και θα απειλήσει, μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Γκριεζμάν ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ την κεφαλιά την πήρε ο Βαράν χωρίς, όμως να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη εστία. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν ήταν εκείνη που έχει την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να παίξει ένα οργανωμένο παιχνίδι με υπομονή, ενώ από την άλλη η Πολωνία περίμενε υπομονετικά σε αμυντική στάση, με απώτερο σκοπό να βγει μπροστά στις αντεπιθέσεις. Η Γαλλία θα απειλήσει ξανά στο 12ο λεπτό με τον Τσουαμενί να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Σέσνι θα του πει όχι. Η Γαλλία θα συνεχίσει το απειλητικό μομέντουμ και στο 16ο λεπτό  θα απειλήσει με  τον Ντεμπελέ, όταν μετά από προσωπική ενέργεια θα κάνει το σουτ αλλά θα είναι αδύναμο, με αποτέλεσμα να μην αποτελέσει κανένα πρόβλημα για τον τερματοφύλακα της Πολωνίας. Η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Τσέσλαφ Μιχνιέβιτς θα γίνει στο 20ο λεπτό ,όταν ο Λεβαντόφσκι θα κάνει ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα θα καταλήξει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σέσνι. Μετέπειτα στην πορεία του παιχνιδιού η Πολωνία ήταν εκείνη που είχε την μπάλα στα πόδια προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει απειλητική. Στο 28ο λεπτό  ο Φρανκόβσκι θα χάσει την μπάλα, με αποτέλεσμα η Γαλλία να βγει μπροστά με προϋποθέσεις με τον Γκριεζμάν να βγάζει στον Ντεμπελέ εκείνος θα σπάσει για τον Ζιρού αλλά ο Γάλλος σε κενό τέρμα δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34ο λεπτό θα απειλήσει η Γαλλία με τον Εμπαπέ να επιχειρεί ένα σουτ διαγώνιο, όμως ο Σέσνι θα του πει όχι στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Η Πολωνία θα συνεχίσει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που ξεκίνησε από το 15ο λεπτό  και στο 37ο λεπτό θα γίνει επικίνδυνη με τον Ζιελίνσκι να κάνει το σουτ, όμως ο Λιορίς θα αποκρούσει και σε δεύτερο χρόνο ο Ζιελίνσκι θα κάνει το σουτ αλλά ο Βαράν θα διώξει την μπάλα στην γραμμή. Η Πολωνία μπορεί να ήταν καλύτερη στα περισσότερα λεπτά του πρώτου ημίχρονο αλλά η Γαλλία θα είναι εκείνη που θα ανοίξει το σκορ στο 45ο λεπτό  όταν ο Εμπαπέ θα σπάσει στον Ζιρού και εκείνος με ένα άμεσο σουτ θα νικήσει το Σέσνι και θα ανοίξει το σκορ για τους τρικολόρ.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
Οι  Τρικολόρ θα μπουν δυνατά στο β' μέρος, με τον Γκριεζμάν στο 47ο λεπτό  να επιχειρεί μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Σέσνι θα αποσοβήσει τον κίνδυνο αποκρούοντας την μπάλα. Στα επόμενα λεπτά η Γαλλία θα είναι η ομάδα που θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες βγαίνοντας με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ από την άλλη πλευρά η Πολωνία δεν έπαιζε με καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λανθασμένες επιλογές. Από το 50ο λεπτό η Γαλλία  θα είναι εκείνη που θα έχει την κατοχή της μπάλας  με παιχνίδι υπομονής  προσπαθώντας να απειλήσει με αυτόν τον τρόπο την αντίπαλή εστία. Η επόμενη φάση με αξιώσεις θα γίνει από τους Τρικολόρ στο 65ο λεπτό με τον Κούντε να βγάζει μια σέντρα για τον Ολιβιέ Ζιρού, όμως εκείνος με  προβολή από κοντινή απόσταση θα στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 74ο λεπτό  η Γαλλία θα διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν μετά από μια αντεπίθεση ο Ζιρού θα βγάλει στον Ντεμπελέ εκείνος θα σπάσει αριστερά για τον Εμπαπέ και το αστέρι των τρικολόρ με ένα εξαιρετικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 90΄ ο Εμπαπέ  θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν μετά από μια εντυπωσιακή  ενέργεια θα επιχειρήσει ένα εξαιρετικό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις η Πολωνία θα απειλήσει με τον Μίλικ  ο οποίος επιχείρησε ένα  γυριστό σουτ όμως ο  Λιορίς θα αποκρούσει την μπάλα, στην συνέχεια της φάσης ωστόσο  ο διαιτητής θα υποδείξει τον επιθετικό της Πολωνίας σε θέση οφσάιντ. Στην αμέσως επόμενη φάση  η Πολωνία θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εύστοχα, σημειώνοντας το τελικό Γαλλία-Πολωνία 3-1.






Ενδεκάδες 

Γαλλία ( Ντιντιέ Ντεσάν) Λιορίς, Κούντε, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Τσουαμενί,( Φοφανά 66΄) Ραμπιό, Ντεμπελέ,( Κομάν 76΄) Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού( Τουράμ 76΄)

Πολωνία ( Τσέσλαφ Μιχνιέβιτς) Σέσνι, Κίβιορ,( Μπένταρεκ 87΄) Γκλίκ, Μπερεζίνσκι, Φρανκόβσκι,( Γκροσίτσκι 87΄) Κρικόβιακ,( Μπιέλικ 71΄) Σζιμάνσκι,( Μίλικ 64΄) Κάς, Καμίνσκι,( Ζαλέφσκι 71΄) Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code