ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αργεντινή - Αυστραλία 2-1 : Vamos στους "8"


Η Αργεντινή επικράτησε της Αυστραλίας με 2-1 και προκρίθηκε στους "8" του παγκοσμίου κυπέλλου. 

Με σκόρερ τους Μέσι και Άλβαρεζ, η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Αυστραλίας για τους "16" του μουντιάλ και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία. Μείωσε με τον Γκούντγουιν η Αυστραλία, που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 81' για να ισοφαρίσει με τον Μπέινς. 

Αποτελεσματική η ομάδα του Σκαλόνι, εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν, σκοράροντας δύο φορές και παίρνοντας τελικά μία κυνική και δίκαιη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι 

Τα πρώτα λεπτά του ματς κύλησαν, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και την μπάλα να κινείται κυρίως γύρω από την μεσαία γραμμή, χωρις να μπορούν όμως αμφότερες να απειλήσουν. 

Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα! Μετά από μία μικρή καραμπόλα μέσα στην περιοχή, ο Μέσι έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά και με ένα αριστερό πλασέ, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας των Αυστραλών, κάνοντας το 1-0 στο 35'.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε, με την φάση του γκολ να είναι και η μοναδική αξιοσημείωτη στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο 58ο λεπτό η Αργεντινή διπλασίασε τα τέρματα της! Μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα των Αυστραλών, ο Άλβαρεζ έκλεψε την μπάλα από τον Ράιαν και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. 

Στο 77ο λεπτό, η Αυστραλία μείωσε το σκορ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι! Ο Γκούντγουιν σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Φερνάντες και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μαρτίνεθ για το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπέινς έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, το σουτ του μέσα από την μικρή περιοχή κόντραρε και έφυγε κόρνερ!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code