ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1-0: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τους Καμερουνέζους

 


Η τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου έμελλε να μας χαρίσει ένα εντυπωσιακό φινάλε, καθώς η μια από τις δυο θέσεις για την επόμενη φάση κρίθηκε μόλις στα τελευταία λεπτά. Το Καμερούν νίκησε 1-0 την Βραζιλία, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να βρεθεί στους 16 της διοργάνωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς πριν την έναρξη των αναμετρήσεων Ελβετία και Καμερούν ήταν οι δυο ομάδες που διεκδικούσαν το δεύτερο εισιτήριο - για να ακολουθήσουν την Βραζιλία στους 16. Στην αναμέτρηση μας λοιπόν, οι δύο ομάδες ξεκινούσαν από διαφορετική αφετηρία. Από την μια το Καμερούν χρειαζόταν πάσει θυσία την νίκη για να διατηρήσει "ζωντανές" τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Βραζιλία από την άλλη, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της εκμεταλλεύτηκε τον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να κάνει εκτεταμένο ροτέϊσον. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς πολύ ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ιδιαίτερα το Καμερούν που "καιγόταν" για τους τρεις βαθμούς δεν μπόρεσε να απειλήσει την Σελεσάο. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 και έτσι όλα θα κρίνονταν στο δεύτερο μισό. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ, και πλέον ήταν φανερό πως η Βραζιλία ήδη σκεφτόταν την αναμέτρηση της για την φάση των 16. Προς έκπληξη όλων, το Καμερούν κατάφερε να προηγηθεί με τον Αμπουμπακάρ στο 93ο λεπτό και μάλιστα με τον τρόπο αυτό έφτασε και στην νίκη. Ο συγκεκριμένος παίκτης λίγο αργότερα αποβλήθηκε - και έτσι η ομάδα του ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές. 

Η νίκη αυτή όμως δεν ήταν αρκετή για τους Καμερουνέζους, καθώς στο άλλο ματς του ομίλου η Ελβετία πανηγύρισε την νίκη με 3-2 απέναντι στην Σερβία, και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Βραζιλία την ίδια στιγμή μπορεί να έχασε, ωστόσο δεν επηρεάστηκε και πολύ, και πλέον περιμένει την Νότια Κορέα στους 16 της διοργάνωσης.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Επασί, Φάι, Γου, Εμπός, Τολό, Ζαμπό Αγκισά, Κουντέ (68΄ Εντσάμ), Εμπεούμο (63΄ Εκαμπί), Τσούπο Μότινγκ, Ενγκαμαλέ (85΄ Μπεκέλι), Αμπουμπακάρ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έντερσον, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Άλβες, Τέλες (55΄ Μαρκίνιος), Φαμπίνιο, Φρέντ (55΄ Γκιμαράες), Άντονι (79΄ Ραφίνια), Ροντρίγκο (55΄ Ριμπέιρο), Μαρτινέλι, Ζεσούς (64΄ Πέδρο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code