ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκτός Μουντιάλ ο Τσούμπερ με δική του απόφαση - Το συγκινητικό μήνυμα του


Εκτός Μουντιάλ μένει ο Ελβετός διεθνής της ΑΕΚ, καθώς όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω των Social Media, η απόφαση είναι δική του, αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πολλούς μήνες με τους κοιλιακούς του δεν τον αφήνει να είναι ο παίκτης που γνωρίζαμε.

Αναλυτικά η δήλωση του Ελβετού διεθνή άσου: 

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%. 

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου. 

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code