ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον "κοίμησε" και τον "εκτέλεσε", Παναιτωλικος - Παναθηναϊκός 0-1


Μεγάλη νίκη, άκρως σημαντική για την συνέχεια πέτυχε ο Παναθηναϊκός που δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση στο Αγρίνιο, έχοντας βρει απέναντι του μια άκρως καλά δομημένη άμυνα.

Α ' Ημίχρονο

Καλή η ομάδα του Παναιτωλικού αμυντικά στημένη, δημιουργώντας έτσι σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό και στην ανάπτυξη του. Έχοντας κλείσει τους διαδρόμους αλλά μη βγαίνοντας στην επίθεση, οι Αγρινιώτες είχαν έναν μόνο ρόλο, αυτόν της άμυνας και τα έβγαλαν εις πέρας άψογα, αφού οι πράσινοι δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή στο πρώτο 45λεπτο να έχουν μια σοβαρή τελική προσπάθεια. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός κατάφερε στο 31' με τον Μόρσει σε κόντρα επίθεση να μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ εξανάγκασε τον Μπρινιόλι σε επέμβαση και κόρνερ.

Β' Ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με περισσότερες λύσεις στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και αυτό λόγω του ότι ο Παναιτωλικός ανοίχτηκε. Συνεχίστηκε, ωστόσο η δυσκολία των φιλοξενούμενων για κάποια τελική. Αυτές ήρθαν κατά κάποιον τρόπο με κύριο εκφραστή τον Σπόραρ, που ούτε με κεφαλιά, ούτε με σουτ υπό δύσκολες συνθήκες αλλά ούτε κάποιο τετ α τετ των βοήθησε να στείλει την μπάλα στο βάθος των διχτυών του Ανέστη. Βρέθηκε η "χρυσή τομή" στο 78' με τον Ιωαννίδη να κερδίζει με διπλή προσπάθεια τον Ανέστη, έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ απ' τα αριστερά. Μια πρώτη κεφαλιά, ο Ανέστης λέει "όχι" , ένα δεύτερο σουτ όμως καταλήγει στην εστία και 0-1 για τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code