ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ : Ντερμπάρα αποδείξεων στο ''Καραϊσκάκης''



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται ,13.11 και ώρα 19.30 , την ΑΕΚ, στο ''κατάμεστο''  ''Καραϊσκάκης '' , σε ένα ντέρμπι όπου και οι δύο ομάδες καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν διεκδικήτριες του τίτλου και να διατηρήσουν ή να μειώσουν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό .

Οι ''Ερυθρόλευκοι'' έχουν αφήσει υποσχέσεις στα τελευταία παιχνίδια και χρειάζονται τη νίκη για λόγους γοήτρου αλλά και βαθμολογικούς , μιας και βρίσκονται στο -10 από τους ''Πράσινους''. Ο Μίτσελ παράταξε μια εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα στη ''Λεωφόρο'' και αντίστοιχο πρόσωπο θέλουν να δείξουν και σήμερα οι γηπεδούχοι. Ο  59χρονος κόουτς θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να μην αφήσει τους αντιπάλους του να έχουν τη κατοχή αλλά και να ασκήσουν την ασφυχτική πίεση που αρέσκονται να κάνουν. 

Στα αγωνιστικά για τους ''Πειραιώτες'', εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Μαρσέλο, όπως και οι Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Κούντε, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και φυσικά ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Από την άλλη η '' Ένωση'' , επέστρεψε στις νίκες με τον ΟΦΗ στη Φιλαδέλφεια ,αλλά μετά τη γκέλα εκτός με τον Αστέρα , η νίκη στο ντέρμπι κρίνεται επιτακτική για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα αήττητο σερί απέναντι στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και ο δεύτερος ότι δεν θέλει να μείνει μακριά στη μάχη του τίτλου αλλά και για να  μην την πλησιάσει ο Ολυμπιακός στη δεύτερη θέση. Ο Αλμέιδα θέλει να δει από την ομάδα του αγωνιστικότητα , πίεση σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου , αλλά το βασικότερο αποτελεσματικότητα ! Στο κομμάτι τη τακτικής δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς της ομάδας του.

Οι ''Κιτρινόμαυροι'' έχουν σημαντικές απουσίες , αφού εκτός είναι ο Ελίασον,ο Τζούμπερ αλλά και ο Σιμάνσκι. Πάντως Βίντα και Φαν Βέερτ επέστρεψαν στην αποστολή !

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ - Μπίελ, Εμβιλά, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, Μασούρας - Χάμες Ροντρίγκες - Μπακαμπού .

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι - Άμραμπατ, Γιόνσον (Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς - Αραούχο - Λιβάι Γκαρσία.

Αποστολές:

Ολυμπιακός: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.

Διαιτητής: Γκλεν Νάιμπεργκ (Σουηδία)

Α' βοηθός: Μαχμπόντ Μπεϊγκί (Σουηδία)

Β' βοηθός: Αντρέας Σόντερκβιστ (Σουηδία)

4ος διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

VAR: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)

AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης

Παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code