ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ν.Π.Σ. Βόλος (21:30): Ντέρμπι... πεντάδας στην Τούμπα!


ΠΑΟΚ και Ν.Π.Σ. Βόλος "κοντράρονται" απόψε στο γήπεδο της Τούμπας (13/11, 21:30) με "έπαθλο" τους τρεις βαθμούς.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη (0-3) στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό και επιθυμεί να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο, καθώς αν επικρατήσει έναντι της Βολιώτικης ομάδας θα την προσπεράσει στη βαθμολογία και θα εδραιωθεί στην τέταρτη θέση με το τέλος του πρώτου γύρου. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσαούση, Νάρεϊ και Λύραντζη, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Κούρτιτς, Κουλιεράκης και Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Η αποστολή του Δικεφάλου: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Φελίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα και Μπράντον.

Στην αντίπερα όχθη, οι Βολιώτες στο τελευταίο τους ματς νίκησαν στον Πανθεσσαλικό τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και διατηρήθηκαν στην τλεταρτη θέση τιυ βαθμολογικού πίνακα μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και γνωρίζουν πως με θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα παραμένουν τέταρτοι. Αγωνιστικά, ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσοκάνη και τον τιμωημένο Σιέλη, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστες της ομάδας του Βόλου να είναι "ετοιμοπόλεμοι".

Η αποστολή του Ν.Π.Σ. Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντες Βίκτορ, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς και Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code