ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος : Μόνο νίκη θέλουν οι Πράσινοι - Με καλή ψυχολογία οι Περιστεριώτες


Παναθηναϊκός και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα (17:15) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκ. 

Ασφυκτικά γεμάτο αναμένεται το γήπεδο (και) σήμερα, όπου έχει γίνει sod out στα εισητήρια. 

Οι πράσινοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας 34 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Σήμερα υποδέχονται την ομάδα του Περιστερίου με μοναδικό στόχο την νίκη, που θα τους κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που αγωνίζονται μεταξύ τους. 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (0-1) και ξέρει ότι το σημερινό ματς δεν θα είναι εύκολο, απέναντι σε μια πολύ συμπαγής ομάδα. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στο Απόστολος Νικολαΐδης με ανεβασμένη την ψυχολογία, γνωρίζοντας βέβαια τον βαθμό δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης. Προέρχονται από μια σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0, ενώ βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Η ομάδα του Περιστερίου παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη αγωνιστικά, θέλοντας και σήμερα να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. 

Για το τριφύλλι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Παλάσιος, Πούγγουρα, Τρουιγιέ και Αίτορ.

Ο Μπρινιόλι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Σένκενφελντ και Χουάνκάρ. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Πέρεζ, Κουρμπέλης και Τσέριν, με τον Μπερνάρντ να αγωνίζεται σε ως δεξί εξτρεμ και τον Βέρμπιτς αριστερά. Ο Σποράρ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Απο την άλλη, ο Κόουλμαν δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σουάρεθ και Κουέν, λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα.

Ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα γκόλποστ με τετράδα στην άμυνα τους Κεσχρίντα, Χατζηισαία, Μαυρομάτη και Ντε Μπόκ. Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες και Φρίντζονσον θα αγωνιστούν στην μεσαία γραμμή, με τον Κλωναρίδη να έχει ρόλο δεξιού εξτρέμ και τον Κιάρτασον αντίστοιχα αριστερά. Ο Ρομπάιγ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code