Για το πλαίσιο τις 13ης αγωνιστικής η Λαμία αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό.
Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα παρατάχθηκε με ένα 4-4-2 με τον Σαράνοβ κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Γκοράνοβ, στο κέντρο της άμυνας Κορνέζο και τον Αντέτζο και στα δεξιά τον Σιμόν.
Στην μεσαία γραμμή των Τζανδάρη και των Σλίβκα, στον ρόλο του αριστερού εξτρέμ τον Νούνιεθ, δεξιό τον Τσιλούλη, μεσοεπιθετικό των Ντε βινσέντι και στην κορυφή της επίθεσης Μανούσο.
Οι απουσίες για την ΠΑΣ Λαμία ήταν εκείνοι του Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Μπάμπης, Τζανετόπουλος , Γκέντσογλου και Βασιλαράκης
Απ’ την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρατάχθηκε με 4-3-3 με Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Χουχούμη αριστερά, στο κέντρο της άμυνας Κορνέλιους και Λάρσον και δεξιά τον Μπακάκη. Στην μεσαία γραμμή των Ντίαθ, Μάρτενσον και Φλόρες. Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ των Νταγκό του δεξιού των Μόρσεϊ και στην κορυφή της επίθεσης των Νίκο Καρέλη.
Οι απουσίες για την ομάδα του Αγρινίου : Ιβάν Βερόνε, και Αλέξανδρος Μαλής
Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1-3 την Λαμία σε έναν αγώνα με πολλά τέρματα. Στο 6' προηγήθηκε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με τον Καρέλη, στο 11 στη συνέχεια μείωσε η Λαμία με τον Ντε Βινσέντι. Οι Αγρινιώτες με τον Καρέλη περάσαν μπροστά στο σκόρ με την βοήθεια του πέναλτι και στο 90+6 οι έγραψαν το τελικό 1-3 με τον Ζαο Πέντρο με άδειο τέρμα. Με μια Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο να μπαίνει πιο παθιασμένα, αλλά να μην μπορεί να νικήσει την άμυνα του Παναιτωλικού.
Α ημίχρονο
Στη έναρξη του παιχνιδιού μπήκε δυνατά ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και σημείωσε το γκολ στο 6 μετά από μια εξαιρετική πάσα του Ντίαζ. Αλλά η Λαμία δεν έμεινε χωρίς απάντηση και στο 11 μείωσε με τον Ντε βινσέντι , όταν μετά από μια προσποίηση βρήκε χώρο για να σουτάρει και με ένα εξαιρετικό σουτ μείωσε για την ομάδα του. Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο έχοντας την κατοχή της μπάλας και οι δύο ομάδες. Στο 26 δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, όταν ο Ντίας έκανε πάσα για τον Καρέλη και ο Ντε Βινσέντι τον ανέτρεψε αναγκάζοντας τον διαιτητή να υποδείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Νίκος Καρέλης νικώντας τον Σαράνοβ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του και σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 32 θα προσπαθήσει η Λαμία να αντιδράσει με τον Τσιλούλη, αλλά ο Ανέστης θα μπλοκάρει σταθερά. Στο 40 οι Αγρινιώτες θα απειλήσουν με τον Νταγκό, αλλά ο Σαράνοβ θα μπλοκάρει σταθερά
Β ημίχρονο
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Λαμία μπήκε πιο δυνατά για να σημειώσει ένα γκολ ισοφαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι. Ενώ ο Παναιτωλικός καραδοκούσε στις αντεπιθέσεις.
Η πρώτη σημαντική φάση του δεύτερου ημιχρόνου θα γίνει με τον Ντε Βιντέντσο να εκτελεί το φάουλ ο Γιακουμάκης θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Ανέστης θα μπλοκάρει σταθερά. Στο 77 ο Παναιτωλικός θα απειλήσει όταν ο Καρέλης θα βρει τον Σενκέλια εκείνος θα κάνει το πλασέ όμως ο Σαράνοβ θα του πεί όχι . Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έχοντας βγει ολοί οι παίκτες της Λαμίας και του Τερματοφύλακα ο Ζοάο Πέντρο θα κλεψει την Μπάλα και θα γράψει το τελικό σκόρ Λαμία- Παναιτωλικός 1-3
Μια νίκη που δίνει στην ομάδα του Παναιτωλικού , έπειτα από 6 ανεπιτυχή αποτελέσματα φτάνοντας, έτσι στην 7η θέση, ενώ η Λαμία με αυτήν την ήττα θα μείνει χαμηλά στην 10η θέση.
0 Σχόλια