ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0: Νίκη - χρυσάφι με υπογραφή Ιωαννίδη


 Με σκόρερ τους Ιωαννίδη (80') και Μάγκνουσον (93'), ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στον ψυχωμένο Ατρόμητο, για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκ. 

Οι πράσινοι αν και δυσκολεύτηκαν, επικράτησαν τελικά του σκληροτράχηλου Ατρομήτου με 2-0 σε μια κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

 Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χρειάστηκε 80 αγωνιστικά λεπτά, για να μπορέσει να διασπάσει με γκολ του Ιωαννίδη, την πολυπρόσωπη άμυνα των περιστεριωτών. 

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μάγκνουσον με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, βάζοντας το κερασάκι της σπουδαίας αλλά και δύσκολης επικράτησης του τριφυλλιού. 

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο, με την εξαιρετική συγκομιδή των 37 βαθμών σε 13 παιχνίδια, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος και έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στο ντέρμπι που διεξάγεται αυτήν την ώρα. 


Το παιχνίδι

Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, όπου προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 8'. Ο Σπόραρ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, το σούτ του όμως κόντραρε στους αμυντικούς του Ατρομήτου και απομακρύνθηκε.

Σπουδαία ευκαιρία για τους πράσινους στο 38. Ο Σπόραρ με κεφάλια έδωσε έτοιμο γκόλ στον Κουρμπέλη, ο οποίος προ κενης εστίας, έστειλε την μπάλα με δυνατή προβολή στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Σένκενφελντ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, για να βάλει μπροστά στο σκορ τους πράσινους. Πρώτα στο 43' και ύστερα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από στατικές φάσεις, έστειλε την μπάλα με κεφαλιές, ελάχιστα άουτ.

Στο 52ο λεπτό ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακό, ένα καταπληκτικό ευθύβολο σουτ του Κουρμπέλη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι πράσινοι συνέχιζαν να πιέζουν, όμως ούτε ο Τσέριν (67') ούτε και ο Μπέρναρντ (77') κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων, με μακρινά σουτ. Στο 78ο λεπτό ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκόρ. Ο Τζοβάρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, όμως το σουτ του από πλάγια θέση, πέρασε λίγο άουτ.

Η λύτρωση για το τριφύλλι, ήρθε στο 80'. Μπέρναρντ και Σπόραρ συνεργάστηκα όμορφο, με τον δεύτερο να τροφοδοτεί τον Ιωαννίδη, ο οποίος από πλάγια θέση, κέρδισε τον Γιαννιώτη και έγραψε το 1-0.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Μάγκνουσον να εκτελεί όμορφα ένα φάουλ, στέλνοντας την μπάλα αριστοτεχνικά, στα δίχτυα της εστίας του Ατρομήτου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code