ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ν.Π.Σ. Βόλος 3-0: Υπόθεση τριών λεπτών και τέταρτη θέση!


Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τον Δικέφαλο του Βορρά ώστε να "καπαρώσει" την 4η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου, με τους Ολιβέιρα και Ζίφκοβιτς να υπογράφουν την νίκη και τον Αουγκούστο στο δεύτερο ημίχρονο να βάζει την "πινελιά" του για το 3-0! Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει η ομάδα του Βόλου, που γνώρισε την ήττα και έπεσε στην 5η θέση!


Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

"Φουριόζος" μπήκε στο ματς ο Δικέφαλος του Βορρά με τον Ελ Καντουρί να αστοχεί δις (3', 6') ενώ στη συνέχεια το γκολ του Φελίπε Σοάρες ακυρώθηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ του μέσου του ΠΑΟΚ στον Μπαριέντος (8'). Οι Βολιώτες "απάντησαν" με το σουτ του Ματίγια, ο Κοτάρσκι όμως είχε αντίδραση και έδιωξε σε κόρνερ με το ενα χέρι (13'). Στο 27ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Κωνσταντέλιας βρήκε κάθετα τον Αουγκούστο, ο τελευταίος τσίμπησε την μπάλα και ο Κότνικ τον ανέτρεψε. Ο Ολιβέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ (28')! Δύο λεπτά αργότερα οι ασπρόμαυροι διπλασίασαν τα τέρματά τους! Η άμυνα του Βόλου αρχικά απομάκρυνε την σέντρα του Ράφα Σοάρες, ωστόσο ο Ζίφκοβιτς αφού γύρισε όλο του το κορμί με ένα αριστερό μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Κότνικ για το 2-0 (30')! Νέο σουτ του Σέρβου μεσοεπιθετικού τρία λεπτά αργότερα με την μπάλα να φεύγει αυτή τη φορά ψηλά άουτ. Στο 40ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR για χέρι του Κουλιεράκη. Ο Μπαριέντος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών όμως έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ (44')! Ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας με τον Δικέφαλο να προηγείται με δύο γκολ διαφορά (2-0). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτη απειλή στο δεύτερο μέρος για την εστία των Βολιωτών, με το σουτ του Αουγκούστο να απομακρύνεται με τις γροθιές από τον Κότνικ (49'). Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ζίφκοβιτς να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όμως το σουτ βρήκε στη συμβολή των δοκαριών (51'). Σουτ του Μεταξά τέσσερα λεπτά αργότερα, δεν ανησύχησε ο Κοτάρσκι. Νέο πέναλτι για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Κωσταντέλιας μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Ματίγια, με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει "παίζεται", όμως μετά από υπόδειξη του VAR είδε ο ίδιος τη φάση και έδειξε την "άσπρη βούλα". Ο Αουγκούστο αυτή τη φορά ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα έντεκα βήματα "γράφοντας" το 3-0 (62')! Ο Δικέφαλος ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι και έφτανε με άνεση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ενώ αντίθετα οι Βολιώτες δυσκολεύονταν αρκετά στο να κρατήσουν μπάλα και να παράξουν παιχνίδι. Ο Ν.Π.Σ. Βόλος απείλησε μετά από ώρα με ένα σουτ μετά από ωραία κίνηση προς τα μέσα, όμως η μπάλα κατέληξε αρκετά έξω από την εστία του Κοτάρσκι (81'). Σουτ του Σάστρε ένα λεπτό αργότερα, η μπάλα στην αγκαλιά του Κότνικ. Τίποτα το αξιοσημείωτο στο υπόλοιπο του ματς με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια αναρρίχησής του στη βαθμολογία! 


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο (85' Ντάντας), Φελίπε Σοάρες (74' Σβαμπ), Ελ Καντουρί (74' Μπίσεσβαρ), Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλιας (85' Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (74' Μπράντον Τόμας).

Ν.Π.Σ. Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα, Μεταξάς, Ματίγια, Μπαριέντος (68' Μπατόκιο), Φερνάντες (68' Νοκάρτ), Ντέλετιτς (77' Βίκτορ Φερνάντεζ), Οζέγκοβιτς (68' Κούτσιας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code