ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-Άρης 0-0: Μοιρασιά βαθμών στο Περιστέρι!


Από ένα βαθμό μοιράστηκαν οι δύο ομάδες (0-0), σε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν (οι περισσότερες για τους κιτρινόμαυρους)!

Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πιο δυνατά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι, με πρόθεση να προηγηθούν νωρίς στο παιχνίδι. Πρώτη φάση στο 9ο λεπτό με το φάουλ του Ιτούρμπε από πολύ καλή θέση, η μπάλα ψηλά έξω. Στο 14ο λεπτό ο Φαμπιάνο σκόραρε μετά από κόρνερ του Ιτούρμπε, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για χέρι του Βραζιλιάνου αμυντικού. Νέα απόπειρα του Άρη να προηγηθεί, με το σουτ του Μαντσίνι να φεύγει πολλά μέτρα μακριά από την εστία του Γιαννιώτη (25'). Οι Περιστεριώτες δυσκολεύονταν σημαντικά στο να κρατήσουν την μπάλα και δεν φάνηκαν καθόλου απειλητικοί για την εστία του Κουέστα στο πρώτο μισάωρο. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος το σουτ του Ιτούρμπε με το δεξί μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγα μέτρα από το αριστερό κάθετο δοκάρι (45+1'). Ημίχρονο στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα (0-0). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος με τον Γκρέι να κινείται στο πρώτο δοκάρι, να προλαβαίνει τον Μαυρομάτη αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ (46'). Πρώτη και σημαντικότατη διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Κλωναρίδη να σεντράρει συρτά, τον Ροτάριου να επιχειρεί το τακουνάκι στην κίνηση με τον Κουέστα να έχει "απάντηση" ενώ στην επαναφορά ο Ρομπάιγ έκανε το σουτ έξω επαφής με τον Κουέστα να τον νικά και πάλι (60'). Ο Άρης αντέδρασε αμέσως, σπαταλώντας δύο ευκαιρίες με τον Μαντσίνι (61') και τον Ετέμπο (63'), ο Γιαννιώτης όμως έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Νιγηριανού. Καλή φάση για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Κιάρτανσον στην κίνηση να φεύγει άουτ (82'). Κεφαλιά του Φαμπιάνο τέσσερα λεπτά αργότερα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη. Φάουλ του Μουνίθ, έδιωξε με υπερένταση ο Κουέστα (88'). Τεράστια ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους, με τον Μανού Γκαρθία να δοκιμάζει το σουτ εντός περιοχής και τον Γιαννιώτη να σώζει την ομάδα του (90+5'). Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζαμπαλά, με τον Ατρόμητο και τον Άρη να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).


Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Κοέν, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (87' Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Ροτάριου (75' Κιάρτανσον), Κλωναρίδης.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (65' Ενκουλού), Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (46' Μανού Γκαρθία), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (62' Καμάτσο), Γκρέι (71' Πάλμα).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code