ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-0: Άνετη νίκη ψυχολογίας

 


Με αρκετή ευκολία ξεπέρασε ο Παοκ το εμπόδιο του Πας Γιάννενα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα του μετά από περίπου δύο μήνες.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου "πάτησε" από νωρίς το γκάζι, ανοίγωντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με την κεφαλιά του Ίνγκασον, μετά από εκτέλεση φαουλ του Ράφα Σοάρες. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο γκολ του "Δικεφάλου" , ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Σκόρερ χρήστηκε ο Στεφάν Σβάμπ στο 10ο λεπτό ευστοχώντας από την "άσπρη βούλα". Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε έναν πιο παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μισό, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε προς το χειρότερο, καθώς ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να προσθέσουν περισσότερη φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο με τις αλλαγές που έκαναν, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση και το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα. 

Με τον τρόπο αυτό, ο Παοκ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη που τον κρατά ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης θέσης, καθώς ανέβηκε στους 19 βαθμούς. Από την άλλη ο Πας Γιάννενα παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας και πιο συγκεκριμένα στους 9 βαθμούς και την 11η θέση. 


ΠΑΟΚ: (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, (64΄Νέσμπεργκ) Σοάρες, Ντάντας, Ζβάμπ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (71΄Φιλίπε Σοάρες), Κωνσταντέλιας(79' Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα(79΄ Τόμας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: (Θανάσης Στάϊκος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Ροσέρο(90+1΄Τσάβος), Λιάσος(90+1΄Τσίρης), Μπιλμπάο, Φοφανά(46΄Μορέιρα), Λόλης(81΄Παμλίδης), Μπαλάν(64΄Σταματελόπουλος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code