ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Λαμία : Καίγονται αμφότεροι για βαθμούς


 ΟΦΗ και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα (20:00), στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Στο ένα από τα δύο ματς που κλείνει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ υποδέχεται την ομάδα της Λαμίας στο Γεντί Κουλέ.

Οι Κρητικοί, μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο απέναντι στην Κηφισιά, δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω αρνητικά αποτελέσματα. Βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς, έχοντας μία νίκη και 2 ισοπαλίες σε 8 αγώνες. Χωρίς τον Νίκο Νιόμπλια πλέον στον πάγκο τους, οι ασπρόμαυροι υποδέχονται την Λαμία με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα του Ηρακλείου και η Λαμία, η οποία βρίσκεται επίσης χαμηλά στην βαθμολογία (11η θεση-7 βαθμους). Προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-2) και ταξιδεύει στο Ηράκλειο με στόχο, να αποσπάσει ότι καλύτερο μπορεί βαθμολογικά.

Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους, έμειναν οι Γιαννούλης, Μπουζούκης, Ντικό, Τσιλιανίδης, Νέιρα και Καμάου, με τα προβλήματα τραυματισμών να συνεχίζουν να ταλαιπωρούν το κρητικό σύνολο. Αντίθετα, η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Μποάκι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code