ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός - ΑΕΚ: Δοκιμασία στην Λιβαδειά χωρίς αριστερό μπακ για την Ένωση



 Η Ένωση δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού σήμερα (24/10, 18:00), αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα στην μεσοεπιθετική γραμμή της, αλλά κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας της, καθώς μετά και τον τραυματισμό του Χατζισαφί, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει πλέον κανέναν καθαρόαιμο αριστερό μπακ, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι πως ο νεαρός Ραντόνια να τον αντικαταστήσει, χωρίς όμως να αποκλείεται να βρεθεί εκεί ο Σιντιμπέ, καθώς έχει παίξει και στο παρελθόν στην καριέρα του, χωρίς όμως να βρίσκεται σε πλήρη ρυθμούς για να βγάλει συνεχόμενα παιχνίδια και ολόκληρο το 90 λέπτο. 

Οι γηπεδούχοι του Γιάσμινκο Βέλιτς θέλουν να σταματήσουν το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στον πρωτάθλημα και να καταφέρουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με το έργο τους να μην είναι καθόλου εύκολο. Μεσοβδόμαδα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην Λάρισα κερδίζοντας με 1-2 εκτός έδρας και να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Αγωνιστικά οι Βοιωτοί θα έχουν τις επιστροφές των Πέτρε και Βήχο αλλά τους Ντεντάκη, Συμελίδη και Ρέγκις να παραμένουν μακροχρόνια απόντες ενώ εκτός έμειναν για τακτικούς λόγους και οι Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης και Βρακάς.

Νίκη πάση θυσία θέλει να πετύχει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην Λιβαδειά ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή και τον ασταμάτητο Παναθηναϊκό  που εχθές στην Λεωφόρο πέτυχε την νίκη απέναντι στον Άρη κάνοντας το 9/9. Όμως αυτό μόνο αυτό δεν πρόκειται να είναι καθώς η ΑΕΚ μαστίζεται από αρκετούς τραυματισμούς, με τους Τσουμπέρ, Άμραμπατ και Φαν Βέρτ στην επιθετική γραμμή, αλλά κυριότερα τους Χατζισαφί και Μοχαμαντί στην άμυνα να προβληματίζουν τον προπονητή της Ένωσης για τις επιλογές του. Οι μοναδικές επιλογές που έχει για να καλύψει το κενό στην άμυνα είναι ο νεαρός Ραντόνια, που όμως έχει σαν φυσική θέση το δεξί άκρο, και τον Σιντιμπέ που μπορεί να καλύψει και την θέση του αριστερού μπακ καθώς το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις στην μεγάλη καριέρα του, με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι η ετοιμότητα του ώστε να μπορέσει να βγάλει δεύτερο σερί παιχνίδι σε τόσο σύντομο διάστημα, πόσο μάλιστα αν είναι ολόκληρο 90λεπτο.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:  Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Τσιριγώτης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code