ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναικός-Άρης 1-0: Στις λεπτομέρειες οι πράσινοι

 


Ο Παναθηναϊκός νίκησε εντός έδρας τον Άρη με 1-0, για την ένατη αγωνιστική της Super Legue. Οι "πράσινοι" κατάφεραν να πάρουν την νίκη με το γκολ του Σπόραρ στο 90+2' λεπτό, σε ένα ματς που ήταν μοιρασμένο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα και είχαν ευκαιρίες με το σουτ του Τσέριν στο 2' λεπτό, αλλά και με το σουτ του Μπερνάρντ στο 12' λεπτό. Οι κιτρινόμαυροι είχαν φάσεις κυρίως με τον Ιτούρμπε από τα αριστερά, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι στο 0-0.

Οι "πράσινοι" ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπερνάρντ μετά από φάση διαρκείας να βάζει γκολ στο 67' λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε από το VAR λόγω φάουλ στην φάση.

Οι κιτρινόμαυροι στο 72' λεπτό είχαν ένα σουτ του Πάλμα, το οποίο πήγε άουτ. Ο Παναθηναϊκός είχε τον πρώτο λόγο στον αγώνα στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει την νίκη, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς, ο Σπόραρ με κεφαλιά, νίκησε τον Κουέστα και έκανε το 1-0 στο 90+2' λεπτό. Στα επόμενα λεπτά των καθυστερήσεων, ο Πάλμα είδε την κόκκινη κάρτα λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. 

Ο Παναθηναικός έκανε το 9/9 και ανέβηκε στους 27 πόντους, ενώ ο Άρης έμεινε στους 13 πόντους και στην 6η θέση. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code