ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός - Ατρόμητος: Ψάχνουν νίκη για διαφορετικούς λόγους

 


Ατρόμητος και Λεβαδειακός κοντράρονται για την 10η αγωνιστική της Φετινής Super League, στις 16:30, σε ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την ''ουρά'' της βαθμολογίας. 

Λεβαδειακός: Η ομάδα της Λειβαδιάς την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκε με 0-2. Παρόλα αυτά στο Κύπελλο κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ με 1-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ομάδας Γιάσμινκο Βέλιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Μπελμόντ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, αφού συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε και ο Τορό ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους και οι: Σαντομιέρσκι, Κωνσταντινίδης, Ντεντάκης, Ρετζίς, Συμελίδης, Σακό και Ντουκαρά. 

Ατρόμητος: Η ομάδα του Περιστερίου ταξιδεύει στην Λειβαδιά, σε ένα παιχνίδι που θέλει τους 3 βαθμούς για να επανέλθει στις νίκες, αφού την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-2 από τον ΝΠΣ Βόλο. Από την άλλη στο Κύπελλο κατάφερε στην παράταση μετά από ένα ωραίο ματς να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 και προκρίθηκε στους ‘’16’’ του θεσμού. Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ο τεχνικός της ομάδας Κρις Κόλμαν δεν έχει κάποιο πρόβλημα και η αποστολή του είναι πλήρης, καθώς έχει στην διάθεση τους όλους τους ποδοσφαιριστές. 

Στο κομμάτι της βαθμολογίας ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός βρίσκεται στην τελευταία και 14η θέση με μόλις 3 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται τούτη την στιγμή στην 8η θέση με 11 βαθμούς. 

Οι αποστολές των 2 ομάδων:

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code