ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΟΦΗ (20:30): Ψάχνοντας... το "τρίποντο" κόντρα στους σκληροτράχηλους Κρητικούς!


Άρης και ΟΦΗ αναμετρούνται απόψε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (30/10, 20:30) για την 10η αγωνιστική της Super League, με έπαθλο τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!

Ο γηπεδούχος Άρης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στη Λεωφόρο (1-0 στις καθυστερήσεις) και θέλει την νίκη για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και να αρχίσει την "αναρρίχησή" του στη βαθμολογία, μιας και αντιμετωπίζει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αντιπάλους στα μέτρα του. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Άλαν Πάρντιου μετράει πολλές επιστροφές, καθώς οι Καμάτσο, Μαντσίνι και Μπράμπετς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Αντιθέτως, εκτός αποστολής βρίσκονται οι τιμωρημένοι Πάλμα και Ζερβίνιο, όπως και ο τραυματίας Ντουκουρέ που τώρα επανέρχεται στη δράση.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ετέμπο, Μαζικού, Καμάτσο, Ροντρίγκεζ, Χατζηιωάννου.

Οι Κρητικοί, από την πλευρά τους, έφεραν "λευκή" ισοπαλία στην έδρα τους με την Λαμία (0-0) και πάνε στη Θεσσαλονίκη με νέο προπονητή (Νταμπράουσκας) και με διάθεση να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν από μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νέος προπονητής των "ασπρόμαυρων" υπολογίζει κανονικά στους Μπουζούκη και Ντουρμισάι για το αποψινό ματς, μιας και αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και μπήκαν σην αποστολή. Από την άλλη μεριά, εκτός παραμένουν οι Ντίκο, Νέιρα, Καμάου, Τσιλιανίδης και ο ανέτοιμος Μπιφουμά.

Η αποστολή των Κρητικών: Στέφενς, Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Γιουχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Στάικος, Μπουζούκης, Ντζου, Τοράλ, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Θεοδοσουλάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code