ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Λαμία: Ψάχνει αντίδραση μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό



Την επιστροφή στα τρίποντα και τις νίκες θα ψάξει σήμερα στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λαμία (30/10, 16:00), καθώς θέλει να μείνει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή και σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ στο ντέρμπι δικεφάλων, να μειώσει την διαφορά με την δεύτερη θέση. Για το καλύτερο δυνατό θα παραταχθεί η Λαμία.


Με την νίκη μέσα στην Γερμανία να χάνεται στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, και σε συνδυασμό με της Νάντ, ο Ολυμπιακός έμεινε και μαθηματικά εκτός συνέχειας των Ευρωπαίων διοργανώσεων, και πλέον θέλει να στρέψει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μειώσει την διαφορά με την κορυφή, όπου βρίσκεται ο ασταμάτητος φέτος Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Λαμία. 

Στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Μαρσέλο, ο οποίος έλειπε από τα τελευταία παιχνίδια λόγο τραυματισμού, αλλά εκτός έμεινες ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βρσάλικο, Λάιντνερ, Σισέ, Ρέτσος, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Κασάμι καθώς και οΓκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ και θα προφυλαχθεί.

Χωρίς τους Τσιλούλη, Μπεχαράνο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακόθα παραταχθεί η Λαμία στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο παίχτες συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Επιπλέον εκτός είναι και ο Μποάκι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η Λαμία έμεινε στο 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη αποφεύγοντας την ήττα για ακόμη μία αγωνιστική αλλά παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία καθώς έχει μονάχα 1 νίκη, αυτή απέναντι στον Λεβαδειακό, και ψάχνει βαθμούς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντά, Αντέτζο, Τζανδάρη, Γκοράνοφ, Μπενίτεθ, Κορνέζο, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπάμπη, Ασκόφσκι, Γιακουμάκη, Ντε Βινσέντι, Καραμάνο, Μαρμεντίνι, Τσούκαλο και Ρόμανιτς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code