ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός - Ατρόμητος: Επάξια νίκη και βαθμολογική ''ανάσα'' (2-1)


 Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της φετινής Super League, με στόχο την νίκη. 

Ο Λεβαδειακός πήρε δίκαια μία μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ έφτασε τους 6 βαθμούς. Από την άλλη ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 11. Η ομάδα της Λιβαδιάς μάλιστα είχε και χαμένο πέναλτι. 

1ο ημίχρονο: Στην σέντρα της αναμέτρησης ήταν ο Λεβαδειακός. Ομαλά κύλησαν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού χωρίς κάποια μεγάλη στιγμή για τις 2 ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την ομάδα του Λεβαδειακού με τον Νίκα να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο 12'. Δεύτερη χαμένη ευκαιρία για τον Νίκα, όπου σε τετ-α-τετ σούταρε ψηλά και παρέμεινε το 0-0 στο 16'. Καμία κλασσική ευκαιρία για τον Ατρόμητο μέχρι εκείνο το σημείο. Αρκετά πιο απειλητικός ο Λεβαδειακός, σε παθητικό ρόλο ήταν ο Ατρόμητος που έπαιζε μα αντεπιθέσεις. Και το γκολ ήρθε τελικά με τον Νίκα να παίρνει ωραία κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 25'. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση, με τον Ατρόμητο να πιέζει για βρει γκολ ισοφάρισης. Έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος με τον Λεβαδειακό να προηγείται με 1-0.

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα αυτήν την φορά ήταν ο Ατρόμητος που πίεζε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 48' ο Ατρόμητος είχε καλή στιγμή με τον Ρομπάιγ να σουτάρει λίγο έξω από την δεξιά πλευρά της εστίας. Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό το δεύτερο μέρος. Ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουτίινιο να πλασάρει, μετά από πάσα του Χάμοντ, αλλά η μπάλα ακούμπησε το δοκάρι και πέρασε έξω στο 63ο λεπτό. Απίστεττο γκολ για τον Ατρόμητο από τον Ρομπάιγ με ένα πάρα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ, 1-1 στο 66'.  Στο 72 ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Μουτίνιο, από τον Χατζηισαϊα . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουτίνιο και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, έτσι το παιχνίδι παρέμεινε στο 1-1. Το γκολ ήρθε για τον Λεβαδειακό με τον Σκβάρκα στο 80' μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Τσάπρα, 2-1. Από εκει και πέρα ο Λεβαδειακός προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. 

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς) Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βρακάς (Τζημόπουλος 89'), Μπάχανακ, Νίκα, Μεχία (Σκβάρκα 56'), Μουτίνιο, Χάμοντ, Πετρέ (Λούα Λούα 56')

Πάγκος: Στογιάνοβιτς, Σκβάρκα, Βήχος, Δούμτσιος, Τσιριγώτης, Παναγιώτου, Λούα Λούα, Τζημόπουλος, Γιαννιώτας. 

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ (Τζαβίδας 63'), Γκονζάλες, Κουέν (Κωτσόπουλος 81'),  Κλωναρίδη, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (Φριτζόνσον 63') 

Πάγκος: Μάριτς, Κωτσόπουλος, Ροτάριου, Αθανασίου, Τζαβίδας, Οικονομίδης, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Φριντζόνσον. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code