ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30): Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στους δυνατούς Αρκάδες!


Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναμετρούνται στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, με στόχο τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς της νίκης.

Οι Πράσινοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας (1-2) και μάλιστα με ανατροπή, γεγονός που καθιστά την ψυχολογία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα ύψη. Απόψε (19:30) το Τριφύλλι θα κυνηγήσει το "τρίποντο" και το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία σκληροτράχηλη και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για ακόμα μία αγωνιστική. Κώτσιρας, Τσέριν, Σπόραρ έχουν τεθεί εκτός της αποψινής αναμέτρησης με διαφορετικά προβλήματα ο καθένας, ενώ απών θα είναι και ο Τρουιγέ. Στα θετικά λογίζεται η επιστροφή των Παλάσιος και Βέρμπιτς, με τον Αργεντινό να αναμένεται να ξεκινήσει και το παιχνίδι ως δεξιός εξτρέμ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ και θέλουν να συνεχισουν με νίκη το πρωτάθλημα ώστε να "αναρριχηθούν" ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Ηρακλής Μεταξάς μετρά μερικές σημαντικές απουσίες που καθιστούν το έργο της ομάδας του ακόμα πιο δύσκολο κόντρα στον αήττητο και πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Βαλιέντε και Ντομίνγκεθ με προβλήματα μικροτραυματισμών, όπως και οι Μπερτόλιο και Καρμόνα που αναμενόμενα θα ήταν ανέτοιμοι. Σίτο και Μουνάφο ξεπέρασαν τα προβλήματά τους έκαστος και μπήκαν κανονικά στην αποστολή "φωνάζοντας" παρών.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code