ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ, για την πρώτη νίκη οι Βοιωτοί

 


Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1. 

Ο "δικέφαλος του Βορρά" θα έχει στην αποστολή του, τον Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ στα πιτς έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, όπως και οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιάννης Μιχαηλίδης και Μπράντον Τόμας.

Από την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός υπό τις οδηγίες του Γιάσμινγκο Βέλιτς, θα έχει στην αποστολή του, τους Γιαννιώτη και Πέτρε, αλλά όχι τους ανέτοιμους, Μπακαρί Σακό και Σουλεϊμάν Ντουκαρά.


Η αποστολή του ΠΑΟΚ:  Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι”.


Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Σαντομιέρσκι, Μπαχανάκ, Μπελμόντ, Τόρο, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code