ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2 : Ανατροπή νίκης με Μακαμπού


Με σκόρερ τους Ροντρίγκεζ και Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. 

Με δύο γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0, επικρατώντας των Κρητικών, με χρυσό σκόρερ τον Μακαμπού στο 87'.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας, δυσκόλεψαν τους πειραιώτες και πήραν κεφάλι στο σκόρ με αυτογκόλ του Ντόι στο 37'.

Ανεβηκε η ομάδα του Μίτσελ στο Β μέρος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε πέναλτι με τον Χάμες αλλά κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στο τέλος. 

Το παιχνίδι 

Καλό ρυθμό είχαν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλούν μόλις στο 5ο λεπτό, μετά από σούτ του Γκερέρο, που κατέληξε λίγο άουτ. Στο 12ο λεπτό ο Μεγιάδο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Τζολάκη.

Δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Ντικό έκανε μια προβολή, με τον Τζολάκη να αποκρούει δύσκολα την μπάλα, αποσοβόντας τον κίνδυνο για τους πειραιώτες.

Στο 17ο λεπτό ήταν η σειρά των ερυθρόλευκων να απειλήσουν. Ο Αβιλά έκανε μια έξυπνη σέντρα από δεξιά, με τον Μασούρα να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Στο 22ο λεπτό ο Μασούρας κινήθηκε έξυπνα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, κάνοντας και το σουτ όπου έστειλε την μπάλα, λίγα μέτρα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μανδά.

Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 33' με τον Μακαμπού να μην μπορεί να σκοράρει, μέσα από την μικρή περιοχή και τον Μανδά να αποκρούει Σωτηρία. Στο 43' ο Όμιλος άνοιξε το σκορ! Ο Τοράλ σέντραρε από δεξιά, ο Ντόι έκανε λάθος εκτίμηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του!

Στο 50' ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Βρουσάι κέρδισε πέναλτι από τον Μεγιάδο, με τον Χάμες όμως να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Μανδά, από τα 11 βήματα. Λίγα λεπτά αργότερα ομως, οι ερυθρόλευκοι σκόραραν! Ο Χάμες έκανε μια όμορφη κάθετη πάσα για τον Ροντρίγκεζ, ο οποίος με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στο 87ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή, όταν ο Βαλμπουενά έδωσε έτοιμο γκόλ στον Μακαμπού, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code