ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0: Με υπογραφή Αϊτόρ έλυσε το γόρδιο δεσμό!


Αν και ο Αστέρας του έβαλε δύσκολα και όλα έδειχναν πως θα έρθει η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών, ο Αϊτόρ, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ υπογράφοντας το έβδομο φετινό τρίποντο των Πράσινων!


Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας εκτυλίχθηκε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, με τον Αστέρα να αμύνεται και να μην δίνει χώρους στους Πράσινους. Πρώτη φάση αξιοσημείωτη στο παιχνίδι το σουτ του Μπερνάρντ που κόντραρε και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος (30'). Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους Πράσινους με τον Σένκεφελντ να επωφελείται από τις κόντρες μέσα στην περιοχή και να σουτάρει εξ επαφής, με τον Παπαδόπουλο να σώζει σε κόρνερ. Άλλη μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για τον Παναθηναϊκό, με τον Αϊτόρ να εκτελεί το φάουλ και τον Σάντσες να μην μπορεί να κάνει το σουτ (45+1'). Ημίχρονο στη Λεωφόρο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). 

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος το σουτ του Τιλίκα μετά από προσωπική του ενέργεια, μπλόκαρε εύκολα ο Μπρινιόλι (49'). "Απάντηση" για τον Παναθηναϊκό, με το σουτ του Αϊτόρ να καταλήγει άουτ (52'). Σουτ του Ιωαννίδη, αδύναμο η μπάλα καταλήγει άουτ (56'). Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να βρει το κενό στην πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι το 75ο λεπτό όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Αϊτόρ τσίμπησε την μπάλα έξυπνα προ του Αλβάρεζ, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Παπαδόπουλο αφού εξέτασε τη φάση στο VAR να καταλογίζει την παράβαση. Ο Αϊτόρ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Παπαδόπουλο από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Η κόκκινη κάρτα του Τζουκάνοβιτς (δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα) στο 85ο λεπτό δυσκόλεψε το έργο των Αρκάδων για αντίδραση. Στο 97ο λεπτό ο Σίτο εχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως τον σταμάτησε ο Μπρινιόλι σωτήρια. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το διαιτητή Παπαδόπουλου, με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μια σημαντική και συνάμα δύσκολη νίκη!



Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (75' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (29' Ρεγκίς), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβάρεζ, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Τιλίκα (87' Ριέρα), Μπαρτόλο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες (59' Μουνάφο). 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code