ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Παναιτωλικός : Σπουδαίο διπλό με Καρέλη και Κολοβό


Μεγάλο διπλό του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο! 

Οι Αγρινιώτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πήραν μεγάλη νίκη στην έδρα του ΟΦΗ και με σκόρερ τους Καρέλη και Κολοβό, έφυγαν από το Ηράκλειο με ένα χρυσό διπλό, που φέρνει την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θεση. 

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχαν, ισοφάρισαν με τον Μπαλογιάννης χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω. 


Το παιχνίδι 

 Διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 10ο λεπτό του αγώνα, αρχικά με τον Ντουάρτε και στην συνέχεια με τον Καρέλη, τα σούτ των οποίων απέκρουσε ο Στέφενς σε φάση διαρκείας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ! Ο Καρέλης επιχείρησε ένα σουτ από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του ΟΦΗ και κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 35' με τον Ντικό να βρίσκεται σε που επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, το σουτ όμως που επιχείρησε, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανέστης.

Ότι δεν κατάφερε ο Ντικό, το πέτυχε με απίθανη γκολάρα ο Μπαλογιάννης, όταν μετά από κόρνερ στο 42', έπιασε ένα εντυπωσιακό βολέ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη, κάνοντας το 1-1!

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 61' με τον Ντικό να εκμεταλευεται το λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού, αλλά το σουτ του να αποκρούει ενστικτωδώς από τον Ανέστη. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν ευκαιρία, με τον Χατζηθεοδωρίνα να σουτάρει από καλό σημείο, μετά από κόντρες, αλλά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 75ο λεπτό, ο Κολοβός έβαλε τους Αγρινιώτες και πάλι μπροστά στο σκόρ! Ο Έλληνας φορ κινήθηκε όμορφα γύρω από την περιοχή του Στέφενς και με ένα καταπληκτικό δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code