ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (19:15): Στο «κυνήγι» της πρώτης νίκης!


ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναμετρούνται απόψε (19:15) στο δημοτικό στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες" για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στη Ριζούπολη με αντίπαλο την ΑΕΚ (2-0), δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό-ΑΕΚ εκτός και Λαμία εντός) και ευελπιστεί να το κάνει σήμερα στο γήπεδό του κόντρα στην νεοφώτιστη Λειβαδιά. Στα αγωνιστικά θέματα, ο Θανάσης Στάικος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γάλλου πορτιέρο Πριόρ, ο οποίος αν κια ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής. Νοκ-άουτ τέθηκαν επίσης και οι τραυματίες Λώλης, Ριένστρα, Λεό και Κόντε.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Κιάκος, Τζίμας, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τσάβος, Σταματελόπουλος, Κύρκος, Φοφανά, Ροσέρο, Παμλίδης.

Οι Βοιωτοί, από την πλευρά τους, δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν κάποιο "τρίποντο" μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα καθώς μετρούν δύο ήττες (από Άρη και Παναθηναϊκό) και μία ισοπαλία (με Ιωνικό). Το ταξίδι τους στα Ιωάννινα έχει ως στόχο να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία ομάδα που έχει ακριβώς την ίδια συγκομιδή με αυτούς. Στα αγωνιστικά πλάνα, ο κόουτς Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βινίσιους, ενώ στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Τορό. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Νίκας και Συμελίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Βήχος, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Χάμμοντ, Μεχία, Βρακάς, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Μπελμόντ, Ρεγκίς, Τορό, Τσιριγώτης, Λούα Λούα και Δούμτσιος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code