ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1: Ο Εραμούσπε έδωσε την λύση και το "τρίποντο" στους Ηπειρώτες!


Με τον Εραμούσπε να σκοράρει το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα (73'), ο ΠΑΣ πήρε το "τρίποντο" επί του Λεβαδειακού στους Ζωσιμάδες, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα! Χωρίς νίκη οι Βοιωτοί, οι οποίοι ισοφάρισαν με τον Μουτίνιο (45+2'), ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παχνίδι!

Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Ξεκίνημα με γκολ στο παίχνιδι για τους γηπεδούχους, με τον Ροσέρο να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τα "μπλε" των Ηπειρωτών. Ο Παμλίδης δεν έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα από την δεξιά πλευρά, ο Ροσέρο επωφελήθηκε και με γυριστή χαμηλή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπιλμπάο νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 1-0 μόλις το 2ο λεπτό! Νέο σουτ του Παμλίδη δύο λεπτά αργότερα η μπάλα άουτ. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και έδειξε τις προθέσεις του, καθώς δεν σταμάτησε καθόλου την πίεση με του παίκτες του Λεβαδειακού να "δεινοπαθούν" ωστόσο να αντέχουν. Στο 17ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βρακά, ο Σούλης όμως πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Επόμενη φάση στο 19' για τους γηπεδούχους, με το απευθείας φάουλ του Μπιλμπάο να απομακρύνεται εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Μάρκοβιτς. Στο 24ο λεπτό ο Μπαγκαλιάνης σκόραρε με κεφαλιά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Φουριόζος στο ξεκίνημά του ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να βρει και ένα δεύτερο γκολ νωρίς στο παιχνίδι. Εξαιρετική ενέργεια από τον Παμλίδη, το σουτ όμως που πραγματοποίησε δεν ανησύχησε τον Μάρκοβιτς, που μπλόκαρε σταθερά (35'). Στο 45+1' ο Ροσέρο κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ένα τρομερό προωπικό του σλάλομ έφτασε στην αντίπαλη περιοχή όμως το σουτ του ήταν αδύναμο, με τον Μάρκοβιτς να μπλοκάρει. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε στην ανάπαυλα με τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ, ο Μουτίνιο είχε διαφορετική άποψη. Ο εξτρέμ των Βοιωτών συνέκλινε από τα αριστερά και με ένα δεξί δυνατό σουτ νίκησε τον Σούλη ισοφαρίζοντας για τον Λεβαδειακό (45+2')! Ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες" με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (1-1).

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος και παλι με τον Ροσέρο για τον ΠΑΣ, ο οποίος πήρε μια πολύ καλή πάσα από τον Μορέιρα, έκανε το σουτ με το δεξί και ο Μάρκοβιτς με μία φοβερή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ (49'). Νέα φάση για τους γηπεδούχους, με τον Ροσέρο να γίνετια δημιουργός, να σεντράρει από τα δεξιά και τον Μπιλμπάο να κάνει το σουτ που κατέληξε άουτ (54'). Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Βήχου, έδιωξε με τις γροθιές ο Σούλης. Στη συνέχεια της φάσης, ο Λούα Λούα γύρισε στο Βρακά, αυτός έκανε το πλασέ στην κίνηση χωρίς να ανησυχήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΣ. Οι Βοιωτοί μπήκαν στο δεύτερο μέρος με διαφορετική διάθεση και αυτοπεποίθηση λόγω και της ισοφάρισης και προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί για την εστία των Ηπειρωτών. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπιλμπάο να πασάρει κάθετα στον νεοεισελθών Σταματελόπουλο, ο τελευταίος πλάσαρε σε φάση τετ α τετ με την μπάλα να "γλείφει"το δοκάρι και να καταλήγει άουτ (69'). Ότι δεν έκανε ο Σταματελόπουλος το κατάφερε ο Εραμούσπε. Ο Ροσέρο έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σταματελόπουλος έκανε την γυριστή κεφαλιά και ο ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι Εραμούσπε νίκησε εξ επαφής τον Μάρκοβιτς "γράφοντας" το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (73')! Το άξιζαν το γκολ οι γηπεδούχοι και το βρήκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον κεντρικό τους αμυντικό. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει με τον Βήχα, όμως η κεφαλιά του δεν προβλημάτισε τον Σούλη, που μπλόκαρε (75'). Ακόμα μία καλή στιγμή για τον ΠΑΣ με τον Τζίμα να αστοχεί απελπιστικά από καλή θέση μετά από πάσα του Μορέιρα (81'). Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια φάση για να ισοφαρίσουν χωρίς να καταφέρουν κάτι. Τελευταίο σφύριγμα στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού, την πρώτη στο πρωτάθλημα για την φετινή χρονιά! 


ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Μπαγκαλιάνης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (69' Σταματελόπουλος), Μορέιρα (90+1' Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60' Τζίμας).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία (46' Χάμοντ), Μουτίνιο, Σβάρκα (46' Λούα Λούα), Βήχος, Βρακάς (79' Τορό), Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης (69' Ντεντάκης), Μπελμόντ, Τζημόπουλος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code