ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Λαμία: Σερί στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ατρόμητος, ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη η Λαμία



 Πρεμιέρα στην 5η αγωνιστική της Super League στο Περιστέρι και την αναμέτρηση μεταξύ του φορμαρισμένου Ατρόμητου, και της ουραγού Λαμίας, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το εμφατικό τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό με 1-4 μέσα στην Νίκαια, ενώ η Λαμία ηττήθηκε δύσκολα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.


Στο Περιστέρι οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την τρίτη τους φετινή νίκη, θέλοντας να συνεχίσουν το εξαιρετικό ξεκίνημά που πραγματοποιούνε την φετινή σεζόν, με το σύνολο του Κρις Κόλμαν να παρουσιάζεται αλλαγμένο σε σχέση πέρυσι. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό δυσκολεύτηκε για ένα μόνο ημίχρονο, και στο δεύτερο μαζί με τις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο, πάτησε γκάζι και κατάφερε μέσα σε 16 λεπτά να μετατρέψει το 1-1 σε 1-3, με το τελικό 1-4 να διαμορφώνετε στις καθυστερήσεις. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. 

Η Λαμία από την πλευρά της θέλει να φτάσει στην πρώτη της φετινή νίκη και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες βρίσκεται αυτή την στιγμή στον πάτο της βαθμολογίας και κρίνεται επιτακτική ανάγκη για να σπάσει το ρόδι. Αγωνιστικά εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μποάκι, αλλά και οι τραυματίες, Τζανετόπουλος, Ρόμαντιτς και Καραμάνος. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Βασιλακάκης, αλλά και ο Τσούκαλος. 


Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code